Allview Soul X5 Style: Conectivitate dual SIM, cu microUSB şi viteze midrange

901 ori
<b>Allview Soul X5 Style: Conectivitate dual SIM, cu microUSB şi viteze midrange</b>Allview Soul X5 Style este un telefon care a făcut câteva sacrificii pentru a ajunge la preţul de 749 de lei. Printre ele se numără şi faptul că vine doar cu port microUSB şi nu USB Type-C.

Allview Soul X5 Style este un telefon care a făcut câteva sacrificii pentru a ajunge la preţul de 749 de lei. Printre ele se numără şi faptul că vine doar cu port microUSB şi nu USB Type-C.

Acesta este un telefon dual SIM, cu un slot micro SIM şi unul nano SIM. Are suport 4G+ şi dual VoLTE, dar şi dual VoWiFi. De asemenea oferă suport GPS, AGPS, Glonass şi pe lista mai avem şi RO Alert, voce HD şi radio FM. Bifăm şi Bluetooth 5.0, Miracast şi WiFi a/b/g/n. Apelurile au avut un volum OK, dar se putea şi mai tare, în vreme ce claritatea a fost bunicică.

Speedtest (Ookla) Allview Soul X5 Style

Am făcut şi un test cu aplicaţia SpeedTest, ajungând la 89.4 Mbps la download 4G şi 47.6 Mbps la upload. La testul WiFi am ajuns la 42.8 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. Un WiFi cam lent aş spune, dar 4G e OK.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×