Allview V3 Viper: Conectivitate dual SIM, cu viteze acceptabile, apeluri clare

632 ori
<b>Allview V3 Viper: Conectivitate dual SIM, cu viteze acceptabile, apeluri clare</b>Allview V3 Viper este un telefon dual SIM, dar unul cu slot hibrid. Are un slot micro SIM şi unul nano SIM, iar primul poate servi şi că slot microSD. Pachetul clasic de opţiuni de conectivitate e aici, de la GPS şi A-GPS, la Glonass, voce HD şi radio FM.

Allview V3 Viper este un telefon dual SIM, dar unul cu slot hibrid. Are un slot micro SIM şi unul nano SIM, iar primul poate servi şi că slot microSD. Pachetul clasic de opţiuni de conectivitate e aici, de la GPS şi A-GPS, la Glonass, voce HD şi radio FM. Avem şi microfoane duale.

Pe partea de LTE există suport 4G LTE Categoria 4, care pe hârtie promite viteze de download de până la 150 Mbps şi upload de 51 Mbps. Primim şi suport Bluetooth 4.2, WiFi a/b/g/n şi port microUSB 2.0, nu USB Type-C. Apelurile au volum OK, doar că se putea mai tare de atât, simt. Claritatea e bună, după părerea mea.

Speedtest Allview V3 Viper

La testul de viteză SpeedTest am atins 51 Mbps la proba de download 4G şi 46 Mbps la upload. La testul WiFi am ajuns la 64 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. Rezultatele sunt OK, dar nu doboară recorduri.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×