Allview X4 Soul Vision: Conectivitate dual SIM cu viteze OK

915 ori
<b>Allview X4 Soul Vision: Conectivitate dual SIM cu viteze OK</b>Allview X4 Soul Vision este un telefon dual SIM (oare al câtelea?) de la Allview, pentru că în ziua de azi în afară de Apple nu prea mai face nimeni exclusiv telefoane single SIM. Avem parte de suport 4G Dual Mode aici (FDD/TDD), plus GPS, radio FM..

Allview X4 Soul Vision este un telefon dual SIM (oare al câtelea :) ) de la Allview, pentru că în ziua de azi în afară de Apple nu prea mai face nimeni exclusiv telefoane single SIM. Avem parte de suport 4G Dual Mode aici (FDD/TDD), plus GPS, radio FM, voce HD şi 4G LTE Categoria 6.

Ce înseamnă categoria 6? Viteze de download de până la 300 Mbps. Mai primim şi Bluetooth 4.0, WiFi a/b/g/n la 5 GHz, WiFi Direct şi port microUSB 2.0. Apelurile au volumul destul de ridicat şi nu am auzit vreun sunet metalic sau distorsionare, deci claritatea e în regula. A se remarca şi mărimea uriaşă a decupajului pentru difuzorul pentru convorbiri.

Speedtest Allview X4 Soul Vision

Trecând la SpeedTest, am atins 78 Mbps la download 4G şi 47 Mbps la upload. La testul WiFi am ajuns la 46 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. Sincer mă aşteptam la mai mult la WiFi, dar la 4G suntem în grafic pentru zona midrange.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×