Allview X4 Soul Infinity N: Conectivitate rezonabilă, model dual SIM

849 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity N: Conectivitate rezonabilă, model dual SIM</b>Allview X4 Soul Infinity N nu face compromisuri pentru început în zona portului USB, folosind un USB Type-C 2.0 şi nu microUSB 2.0-ul clasic. Primim şi GPS, radio FM, Glonass, voce HD şi nu vă faceţi griji, pentru că jackul audio este la posturi.

Allview X4 Soul Infinity N nu face compromisuri pentru început în zona portului USB, folosind un USB Type-C 2.0 şi nu microUSB 2.0-ul clasic. Primim şi GPS, radio FM, Glonass, voce HD şi nu vă faceţi griji, pentru că jackul audio este la posturi.

Avem şi 4G LTE Categoria 6 şi promisiunea de viteze de download de până la 300 Mbps. Mai primim şi Bluetooth 4.0, WiFi b/g/n, WiFi Direct, iar terminalul vine cu două slot-uri SIM şi funcţie Speed Dial. Apelurile au volumul ridicat, sunetul este clar şi microfonul şi-a făcut treaba bine, pentru că am fost auzit perfect la celalalt capăt al "firului".

Speedtest Allview X4 Soul Infinity N

În ce priveşte viteza la testul WiFi, am atins 72 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. La 4G am atins 24 Mbps download  şi 33 Mbps la upload, e drept realizând testul într-o zonă limitrofă a Bucureştiului şi nu în zona metropolitană din Timişoara unde facem testul de obicei. În principiu suntem în grafic cu aceste viteze.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×