Allview X4 Soul Infinity N: Conectivitate rezonabilă, model dual SIM

Autor:  | Publicat în:  Allview 708 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity N: Conectivitate rezonabilă, model dual SIM</b>Allview X4 Soul Infinity N nu face compromisuri pentru început în zona portului USB, folosind un USB Type-C 2.0 şi nu microUSB 2.0-ul clasic. Primim şi GPS, radio FM, Glonass, voce HD şi nu vă faceţi griji, pentru că jackul audio este la posturi.

Allview X4 Soul Infinity N nu face compromisuri pentru început în zona portului USB, folosind un USB Type-C 2.0 şi nu microUSB 2.0-ul clasic. Primim şi GPS, radio FM, Glonass, voce HD şi nu vă faceţi griji, pentru că jackul audio este la posturi.

Avem şi 4G LTE Categoria 6 şi promisiunea de viteze de download de până la 300 Mbps. Mai primim şi Bluetooth 4.0, WiFi b/g/n, WiFi Direct, iar terminalul vine cu două slot-uri SIM şi funcţie Speed Dial. Apelurile au volumul ridicat, sunetul este clar şi microfonul şi-a făcut treaba bine, pentru că am fost auzit perfect la celalalt capăt al "firului".

Speedtest Allview X4 Soul Infinity N

În ce priveşte viteza la testul WiFi, am atins 72 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. La 4G am atins 24 Mbps download  şi 33 Mbps la upload, e drept realizând testul într-o zonă limitrofă a Bucureştiului şi nu în zona metropolitană din Timişoara unde facem testul de obicei. În principiu suntem în grafic cu aceste viteze.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×