Vernee Apollo Lite: Design masiv, nu chiar sexy

1.216 ori
<b>Vernee Apollo Lite: Design masiv, nu chiar sexy</b>Dacă nu i-ar fi fost pus logo-ul Vernee, acest model Apollo Lite ar fi fost doar un template generic pentru un terminal cu ecran de 5.5 inch. Deşi în ziua de azi telefoanele cu ecran de 5.5 inch au devenit modele standard de telefoane şi nu phablet-uri..

Dacă nu i-ar fi fost pus logo-ul Vernee, acest model Apollo Lite ar fi fost doar un template generic pentru un terminal cu ecran de 5.5 inch. Deşi în ziua de azi telefoanele cu ecran de 5.5 inch au devenit modele standard de telefoane şi nu phablet-uri neapărat, Vernee Apollo Lite rămâne un phablet pursânge, fiind masiv.

Vine pe negru sau space gray, care e mai degrabă un soi de nuanţa "prună". Carcasa e fabricată din aluminiu, în afară de zona superioară şi inferioară a spatelui, unde se afla porţiuni din plastic, pentru integrarea antenelor. Pe lângă corpul metalic unibody avem şi un panou frontal 2.5D destul de arătos. Butoanele laterale dau senzaţia de fragilitate, dar au feedback destul de bun la apăsare.

Remarcăm aici spatele uşor curbat şi faptul că telefonul are o construcţie solidă. E destul de comod, deşi e masiv, la 9.2 mm în talie şi greutate de 175 grame. Acest model trage în jos cantarul fix ca OnePlus 2, deşi din fericire e mai subţire cu 0.7 mm. Apollo Lite e cu 20 de grame mai greu decât LG G4, ca să faceţi o idee şi nu e chiar uşor de folosit cu o singură mână.

Zona frontală arată bine, dar în rest nu avem nimic special aici.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×