Allview X3 Soul Pro: OS, UI, aplicaţii pe bază de Marshmallow şi cu multe noutăţi

2.523 ori
<b>Allview X3 Soul Pro: OS, UI, aplicaţii pe bază de Marshmallow şi cu multe noutăţi</b>Realizăm o prezentare a lui Allview Visual UI în cea mai nouă versiune a sa pe Allview X3 Soul Pro, terminalul flagship actual al braşovenilor. Vă trecem prin toate funcţiile acestui software de nouă generaţie şi insistăm asupra noutăţilor..

Allview X3 Soul Pro rulează Android 6.0 Marshmallow cu cel mai nou Visual UI de la Allview aplicat peste, cu câteva modificări de la Allview. Între timp se păstrează neatins caruselul din zona de multitasking, dar avem şi opţiunea să vedem aplicaţiile din Recents şi sub formă de cards aliniate orizontal. Porţiunea dropdown afişează notificările, iar cu un swipe în sus accesăm acel Meniu Rapid, în stil iOS Control Center.

Aici găsim toggle-uri pentru conectivitate şi shortcut-uri, cu 8 aflate la îndemână şi fiind perfect personalizabile. Se află aici şi slider-ul pentru luminozitate, apel fals, calculator şi cameră sub formă de shortcut-uri. Dacă ciupim homescreen-ul avem acces la widget-uri, în mare stock plus cele de vreme cu look 3D şi efecte de trecere între homescreen-uri.

Allview a inclus aici şi lockscreen-uri răsfoibile, 5 la număr, cu mesaje inspiraționale şi linkuri spre site-ul lor şi spre produsele cele mai noi. Cu un swipe în sus pe o zonă goală de homescreen declanşăm un meniu ce permite editarea de teme, fundal, efecte şi setări. Temele duc şi la wallpaper-uri dinamice, ce pot fi puse în mişcare apăsând tare pe ecran şi făcând uz de tehnologia Multi Level Touch.

Avem şi o funcţie Screenshot, în zona Meniu Rapid, cu posibilitatea de captură a întregului ecran, a unei ferestre scrollabile sau a unei porţiuni de fereastră. Am testat şi scannerul de amprente, care deblochează rapid ecranul şi e precis, dar are un setup cam lung. Allview oferă şi un mod vizitator, în care putem ascunde mesajele, pozele şi notiţele de o altă persoană care pune mâna pe device.

Galeria vine cu un Coş de Gunoi unde sunt ţinute fotografiile şterse încă o săptămână, în caz că vă răzgândiţi şi avem şi o zonă Private, unde ascundem pozele personale. Putem cripta fişiere și apoi să le accesam din File Manager şi să implementăm funcţii de control parental, prin aplicaţia Lumea Copiilor, care limitează timpul de utilizare şi lista de aplicaţii utilizate de cei mici. Multi level touch şi Sidebar au fost detaliate în clipul de mai jos şi în secţiunea Display.

În zona de Setări se află funcţia Do Not Disturb, dar şi gesturile Smart, de la desenarea de simboluri pentru a accesa aplicaţii şi funcţii şi până la dublu tap pentru activare ecran. Avem şi suspend button, widget plutitor cu butoane virtuale, dar și activarea ecranului la detectarea privirii. Există şi apelare inteligentă şi memento vibraţie inteligentă, astfel că atunci când luăm telefonul de pe masă şi avem o notificare ratată, el vibrează.

Pe lista de aplicaţii preinstalate se afla 46 de nume, ceea ce înseamnă că avem bloatware. Dintre ele remarcăm Bitdefender Mobile Security, Chameleon, Lumea Copiilor şi Video Editor, o aplicaţie nouă în universul Allview. Ea vine cu o zonă de Teme, care implică o serie de melodii şi filtre predefinite pentru modificarea de clipuri din vacanță, precum Cartoon, Disco, Fashion şi Starlight, dar şi opţiunile Pro, cu editare la nivel de crop, filtre, watermark, text, viteză şi tranziţii.

Aplicaţia Sound Recorder permite înregistrarea în modurile Standard, Conferinţă, Aer Liber, Interviu şi Personalizat, iar aplicaţia Notiţe, are etichete, bullets şi funcţii memento.

Prezentare video interfață grafică Allview X3 Soul Pro

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×