Allview P8 Energy Pro: Conectivitate USB Type-C, 4G LTE, altceva nu ne trebuie

1.270 ori
<b>Allview P8 Energy Pro: Conectivitate USB Type-C, 4G LTE, altceva nu ne trebuie</b>Ca de obicei pentru modelele Allview din ultimii ani, Allview P8 Energy Pro este un telefon dual SIM, iar el vine cu suport 4G LTE, dar nu orice suport, ci FDD/TDD, deci operând şi în reţeaua Digi Mobil fără probleme. Atinge o viteză de download de..

Ca de obicei pentru modelele Allview din ultimii ani, Allview P8 Energy Pro este un telefon dual SIM, iar el vine cu suport 4G LTE, dar nu orice suport, ci FDD/TDD, deci operând şi în reţeaua Digi Mobil fără probleme. Atinge o viteză de download de până la 150 Mbps şi foloseşte două slot-uri micro SIM, accesibile cu o cheiţă specială.

Handsetul dispune de port USB Type-C, Bluetooth 4.0 şi oferă suport WiFi b/g/n, dar doar în banda de 5 GHz, nu şi în cea de 2.4 GHz din păcate. Primim şi suport WiFi Direct şi un cablu USB OTG la pachet. Apelurile au volum ridicat şi sunt clare, iar microfonul acestui smartphone este excelent şi avem parte şi de o izolare bună a zgomotului de fond.

În dialer am descoperit şi funcţii ca Black List şi Speed Dial, iar per total suntem mulţumiţi de conectivitate, poate în afara faptului că nu avem suport WiFi dual band.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×