Jolla actualizează Sailfish OS, cu suport pentru backup în Onedrive şi Dropbox, alte noutăţi

765 ori
<b>Jolla actualizează Sailfish OS, cu suport pentru backup în Onedrive şi Dropbox, alte noutăţi</b>În această săptămână cei de la Jolla au anunțat și actualizarea platformei software Sailfish OS - release cunoscut sub numele de cod Aurajoki a.k.a Sailfish OS 2.0.2. Pachetul de față ne aduce câteva noutăți interesante precum este cazul suportului pentru

De când au început să plutească pe web zvonurile despre noile modele Google Nexus, ideea de Sailfish a fost mai degrabă asociată cu unul dintre ele. Acum că le cunoaştem ca Pixel şi Pixel XL, Sailfish a redevenit asociat platformei de la Jolla. Ei bine, Jolla a actualizat OS-ul la o nouă versiune în această săptămână.

El poartă numele de cod "Aurajoki", aka Sailfish OS 2.0.2 şi aduce câteva funcţii noi, dar care nu schimba fundamental experienţa de utilizare. Reţineţi că Sailfish OS nu e o platformă prea răspândită, rulând pe câteva modele, precum Intex Aqua Fish spre exemplu, în general terminale entry level sau midrange. Jolla, compania din spatele său a avut şi probleme cu realizarea unei tablete proprii, anulând proiectul şi axându-se pe software după.

Revenind la actualizare, Sailfis OS 2.0.2 aduce suport pentru backup în OneDrive şi Dropbox şi vizualizare a fotografiilor din cloud în aplicaţia Gallery. Putem partaja şi şterge multiple contacte, dar şi să vedem câte caractere mai avem rămase atunci când scriem un SMS. Acum Sailfish oferă şi suport nativ pentru telefoanele dual SIM, conectivitate LTE îmbunătăţită şi permite stabilirea unei localizări mai precise folosind puncte de acces WiFi din zonă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×