Allview X3 Soul: OS, UI, aplicaţii pe bază de Lollipop, cu câteva mici modificări

1.266 ori
<b>Allview X3 Soul: OS, UI, aplicaţii pe bază de Lollipop, cu câteva mici modificări</b>Acest smartphone rulează Android 5.1.1 Lollipop, într-o variantă destul de apropiată de cea stock, dar cu câteva modificări evident. Am apreciat lookul widget-urilor, iar multitasking-ul e oferit sub formă de carusel, în vreme ce un swipe în jos din..

Allview X3 Soul rulează Android 5.1.1 Lollipop, într-o variantă destul de apropiată de cea stock, dar cu câteva modificări evident. Am apreciat lookul widget-urilor, iar multitasking-ul e oferit sub formă de carusel, în vreme ce un swipe în jos din homescreen ne duce în zona de notificări. Un swipe în sus afişează Quick Settings şi 4 shortcut-uri către aplicaţii de bază.

Interfata utilizator Allview X3 Soul

O privire asupra setărilor dezvăluie funcţii că Smart Gesture, Smart Dial şi posibilitatea de a desena simboluri pe ecran pentru a accesa funcţii sau aplicaţii. Există şi faimosul (enervantul) Suspend Button, widget plutitor ce include echivalentul butoanelor capacitive Android. În ce priveşte lista de aplicaţii preinstalate, primim 46 aici, cam multe şi aproape de ideea de bloatware.

Interfata utilizator Allview X3 Soul

Pe listă se află şi câteva nume utile precum Bitdefender Mobile Security, Child Mode sau Chameleon, dar şi System Manager.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×