Huse pentru telefoanele Huawei P20 apar online, cu decupaj pentru cameră triplă

4.750 ori
<b>Huse pentru telefoanele Huawei P20 apar online, cu decupaj pentru cameră triplă</b>Nu doar Samsung Galaxy S9 îşi etalează randări de huse şi accesorii în aceste zile, ci şi Huawei P20. Telefoanele din noua gama au apărut pe comunitatea Slashleaks prin intermediul unor randări de huse, care includ şi decupaj pentru camerele triple.

Nu doar Samsung Galaxy S9 îşi etalează randări de huse şi accesorii în aceste zile, ci şi Huawei P20. Telefoanele din noua gama au apărut pe comunitatea Slashleaks prin intermediul unor randări de huse, care includ şi decupaj pentru camerele triple.

Husa Huawei P20

Inclusiv Huawei P20 Lite se află printre aceste smartphone-uri, dar doar cu cameră duală. Huawei P20 primeşte un decupaj alungit, generos pentru camere şi vedem şi cele 3 camere din spate, cu blitz sub ele. Jos avem decupaje pentru difuzoare şi port USB Type-C, iar sus pentru jack audio. Husele ce apar aici par să fie din acelea rugged, dar avem şi un model elegant acoperit cu piele. Apare şi o husă transparentă şi probabil flexibilă.

Husa Huawei P20

Aceasta din urmă prezintă şi 3 butoane fizice plasate în dreapta telefonului, cele de volum şi cel Power, dar se mai vede un decupaj jos, tot în dreapta. Probabil e destinat unui lanyard, ştiţi voi, acea cureluşă pe care o ataşăm telefoanelor pentru a nu le scăpa din mână. Husa lui Huawei P20 Lite este una mai robustă, de culoare neagră şi roşie, cu decupaj special pentru scanner de amprente în spate şi cameră duală doar şi nu triplă.

Huawei P20 Lite

Acest model e totuşi o evoluţie faţă de P10 Lite, care avea o cameră singulară. Ca o predicţie personală, aş zice că P20 Lite va avea şi o cameră frontală duala, după modelul lui Mate 10 Lite. Revenind la P20, observaţi şi aspectul 18:9 (18.7:9 de fapt) al ecranului şi faptul că avem buton Home fizic, unde se va afla şi scannerul de amprente inclus. Să îl vedem acum şi pe P20 Pro... cu sau fără "breton". Va reamintesc ca telefoanele vor fi prezentate pe 27 martie la Paris.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×