Altex.ro deschide un program de preînregistrare pentru Samsung Galaxy S9, telefon ce se lansează în România pe 6 martie

1.954 ori
<b>Altex.ro deschide un program de preînregistrare pentru Samsung Galaxy S9, telefon ce se lansează în România pe 6 martie</b>Cu 9 zile înainte de lansarea lui Samsung Galaxy S9, retailerii de pe plan local au început să demareze campanii de preînregistrare, un exemplu fiind Altex.ro. Acest magazin îi invită pe cei interesați de achiziția telefonului să se

Deși este greu de crezut, ne aflăm la doar 9 zile distanță de lansarea lui Samsung Galaxy S9, telefon vehiculat a fi cel mai scump model din istoria Galaxy S. Cum debutul este foarte aproape, retailerii de la noi încep să dea startul unor programe de preînregistrare destinate persoanelor care au în vedere achiziția device-ului. Altex este unul dintre acești comercianți ce îi invită pe doritori să se înscrie pe site. 

Samsung Galaxy S9

Odată ce apar vești despre startul precomenzilor veți fi anunțat de către magazin direct pe adresa de e-mail folosită la înregistrare și astfel avea șansa de a fi printre primii care se pot bucura de noul telefon. Pe lângă această informație, mai aflați că Samsung România va organiza un eveniment de presă pe plan local pentru introducerea noului smartphone Galaxy S9, conferință programată pentru 6 martie - zi în care probabil încep și precomenzile.

Din toate informațiile ajunse online, știm că varianta standard S9 va opta pentru o cameră foto singulară de 12 megapixeli în spate cu deschidere variabilă, pentru 4 GB RAM și pentru procesorul Exynos 9810. Va avea și difuzoare stereo, o funcție de autentificare facială și chiar o funcție de tip Animoji. Modelul Plus se va remarca printr-un ecran mai mare, o cameră duală și 6 GB RAM!

Vă puteți preînregistra pe Altex.ro de aici pentru a afla primii când ajunge noul Galaxy S9 la precomandă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×