Samsung Galaxy S9 va fi lansat oficial în România pe 6 martie

1.204 ori
<b>Samsung Galaxy S9 va fi lansat oficial în România pe 6 martie</b>Noile flagship-uri Samsung încă nu au fost lansate oficial, dar filiala locală a programat deja evenimentul de debut pe plan local, acesta urmând a avea loc pe data de 6 martie. În această zi vom vedea flagship-ul prezentat în cadrul unei

Ca în fiecare an, orice debut de flagship important din gama Galaxy S este marcat şi cu un eveniment local. Ca atare Samsung Galaxy S9 primeşte un eveniment de debut în România, în data de 6 martie. Iată ce ştim despre lansare şi ce precedent a avut debutul de anul trecut.

Samsung Galaxy S9

În vreme ce unii retaileri au deschis deja programe de preînregistrare pentru telefon, oficial Samsung va prezenta terminalul pe 6 martie. Pe 25 februarie are loc evenimentul de la MWC 2018, acolo unde va deveni oficial handset-ul, iar conform multiplelor surse debutul în magazine (şi livrările celor care au precomandat) se fac de pe 16 martie. Noul flagship e aşteptat în varianta de bază Samsung Galaxy S9, dar şi cea cu cameră duală şi ecran mai mare, Galaxy S9+.

Ieri aflăm că Samsung a confirmat diafragma variabilă pentru camera noului flagship, prin intermediul unui teaser şi tot în această săptămână am văzut benchmark-uri ale variantelor cu procesor Snapdragon 845 şi Exynos ale lui S9 şi S9+. Anul trecut Galaxy S8 a debutat la foarte puţin timp după lansarea internaţională la noi, la început de martie dacă îmi amintesc eu bine şi într-un cadru fastuos la Palatul Parlamentului.

Rămâne de văzut ce locaţie va fi aleasă pentru debut în acest an, pentru că e greu de depăşit cea de anul trecut. Evident vom reveni cu informaţii şi hands on de la faţa locului, dar şi la cald de la MWC 2018 când se anunţă handset-ul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×