Iată cele mai detaliate randări pentru Samsung Galaxy S9, telefon ce se lansează peste doar 3 zile

3.550 ori
<b>Iată cele mai detaliate randări pentru Samsung Galaxy S9, telefon ce se lansează peste doar 3 zile</b>Cu toate că lansarea lui Samsung Galaxy S9 are loc peste doar 3 zile, asta nu înseamnă că leak-urile se opresc, ba dimpotrivă continuă să ajungă online în număr mare. Dacă aseară vedeam fotografii hands-on credibile cu device-ul, astăzi

Deși au mai rămas doar 3 zile până la prezentarea oficială a smartphone-ului Samsung Galaxy S9, avalanșa de leak-uri continuă cu randări detaliate de această dată - asta după ce aseară vedeam fotografii hands-on credibile. Putem spune că imaginile de aici sunt cele mai clare de până acum și vedeți reprezentate variantele pe albastru și negru a modelului standard Galaxy S9, cel care aduce o singură cameră foto în spate.

Samsung Galaxy S9

Aceste materiale de față ne reconfirmă detalii legate de design pe care le cunoșteam deja, cum este cazul reamplasării scanner-ului de amprente sub camera foto și parcă o margine mai mică în partea de jos a panoului frontal. În rest este identic lui Galaxy S8 și după cum ar fi afirmat și sud-coreenii de la Samsung, s-a decis ca în cazul acestui model succesor să se pună accentul mai mult pe upgrade-urile hardware.

Samsung Galaxy S9

Astfel vom găsi la bord fie un procesor Snapdragon 845, fie un Exynos 9810 și o cameră foto de 12 megapixeli ce promite rezultate deosebite grație deschiderii cu diafragmă variabilă (f/1.5 și f/2.4). Vom putea seta deschiderea înainte de a realiza o fotografie fix precum în cazul unui aparat DSLR și bokeh-ul ar trebui să fie punctul forte.

Samsung Galaxy S9

Prețul de pornire pentru Galaxy S9 ar fi de aproximativ 3.900 lei pe plan european și mai rămâne să aflăm dacă telefonul va sosi numai într-o variantă de 64 GB sau sunt și alte versiuni pregătite. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×