Camera video auto Xiaomi Yi costă acum doar 52.99 dolari! Filmează FHD la 60fps și are deschiderea diafragmei f/1.8

1.191 ori
<b>Camera video auto Xiaomi Yi costă acum doar 52.99 dolari! Filmează FHD la 60fps și are deschiderea diafragmei f/1.8</b>O cameră video auto sună a fi o alegere bună pentru oricare șofer, dispozitiv care pe lângă rolul de a servi pe post de dovadă în cazul unor accidente, permite și filmarea unei călătorii într-un mod unic. Un model de genul este și Xiaomi Yi

Achiziția unei camere video auto nu este o idee deloc rea, iar acum cu o mulțime de produse de acest gen pe piață ne bucurăm și de reduceri consistente. Dacă sunteți în căutarea unui model ceva mai bine pus la punct, varianta numită Xiaomi Yi Smart poate fi ceea ce căutați. Camera se vinde în această perioadă pentru suma de numai 52.99 dolari în oferta GeekBuying și se remarcă prin diverse aspecte. 

Xiaomi Yi Smart

Primul ar fi acela al filmării la rezoluție 1080p și 60 cadre pe secundă, iar al doilea cel al lentilelor wide la 165 grade care permit filmarea traficului pe o distanță de până la 3 benzi. Are și funcții smart la bord, precum cea de asistență la depășirea benzii pe care vă aflați, dar și funcția de detectare a distanței din mașina aflată în fața voastră și automobilul vostru pentru motive de siguranță. 

Xiaomi Yi Smart

Poate filma și pe timp de noapte grație camerei cu deschiderea diafragmei f/1.8 și aduce atât conectivitate Wi-Fi la pachet, cât și o aplicație dedicată pentru smartphone pentru a vedea în timp real imaginile surprinse sau reda materialele filmate anterior. Camera de față are slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, un sistem de răcire și un ecran de 2.7 inch cu aspect 18:9 pentru a putea vedea imaginile în timp real.

Găsiți camera Xiaomi Yi Smart la prețul de 52.99 dolari pe GeekBuying.com! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×