Aplicația Google Contacts v2.2 vine cu actualizări ale paginilor de contacte, modificări UI și altele (Descărcați de aici)

1.709 ori
<b>Aplicația Google Contacts v2.2 vine cu actualizări ale paginilor de contacte, modificări UI și altele (Descărcați de aici)</b>De astăzi utilizatorii de Android pot descărca aplicația Google Contacts ce ajunge la versiunea v2.2 și care ne oferă câteva actualizări interesante. Printre acestea se numără și modificări aduse paginilor pentru contacte, noutăți la nivel de UI

Cei care nu apreciază aplicația de contacte pe care smartphone-ul o pune la dispoziție din start au alternativa instalării unui asemenea software 3rd party precum este cazul lui Google Contacts. Această aplicație a ajuns de curând la versiunea v2.2 și avem parte de câteva noutăți interesante ca actualizarea paginilor de contacte, modificări aduse la nivel de UI, noi comenzi și acces rapid access bar.

Google Contacts v2.2

Una dintre modificările sesizabile din prima este actualizarea adusă paginilor de contacte. În partea din stânga puteți vedea design-ul paginii din versiunea v2.1, iar în dreapta noul look din versiunea v2.2. Avem parte de o imagine wide a contactelor, o bară de acces rapid la diferite acțiuni plasată chiar sub numele contactului, dar și o afișare diferită a opțiunilor regăsite în zona de setări.

Google Contacts v2.2

Se mai remarcă și alte schimbări în paginile contactelor, una dintre acestea fiind un simplu tweak vizual în secțiunea Despre. Aici avem adăugate acum iconițe pentru fiecare secțiune după cum se poate vedea în captura de ecran de mai sus. Se schimbă și zona de unde putem alege filtrele pentru afișarea contactelor de asemenea. Aplicația poate fi descărcată de aici sub formă de .apk sau direct din Google Play odată ce devine disponibilă pentru toată lumea!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×