Primele imagini cu BlackBerry Krypton sosesc online; dezvăluie un look similar lui BB KeyOne privit din spate

1.067 ori
<b>Primele imagini cu BlackBerry Krypton sosesc online; dezvăluie un look similar lui BB KeyOne privit din spate</b>Privim astăzi și asupra primelor fotografii cu BlackBerry KeyOne, un terminal despre care am aflat prima dată chiar la sfârșitul lunii trecute. A urmat ulterior certificarea oferită de către FCC, iar acum avem ocazia să vedem cum se prezintă acest

Chiar la sfârșitul lunii august am aflat primele detalii despre următorul smartphone pregătit de către canadienii de la BlackBerry, model cunoscut sub numele de cod Krypton. Se menționa atunci că telefonul va fi unul cu display complet tactil, fără tastatură fizică qwerty și cu Android la bord. Nu a durat mult și cei de la FCC au certificat noul handset, știre despre care v-am informat într-un articol dedicat chiar aici.

BlackBerry Krypton

Acum sosesc și primele fotografii ale acestui nou smartphone ce pare a fi destul de similar lui BlackBerry KeyOne privit din spate. În imagini putem vedea doar panoul spate unde se remarcă senzorul camerei foto și bliț-ul LED integrat în partea de sus ce este realizată din metal. Restul carcasei spate pare a adopta același material cu textură de tip fibră de carbon precum modelul mai sus amintit.

Este prezentată și o comparație între acest BlackBerry Krypton și BlackBerry KeyOne, terminale ce par a avea dimensiuni apropiate. Ca dotări hardware am putea primi un display Full HD de 5.2 - 5.5 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625/626, 4 GB de RAM și o baterie generoasă de 4000 mAh. Vorbim așadar despre un telefon mid-range, unul ce ar putea rula Android Oreo din fabrică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×