Google Contacts 2.0 aduce un UI mai curat și câteva modificări la nivel de management al contactelor (Descărcați de aici)

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii Telefoane 3.007 ori
<b>Google Contacts 2.0 aduce un UI mai curat și câteva modificări la nivel de management al contactelor (Descărcați de aici)</b>Google a actualizat de curând și aplicația Contacts care ajunge la versiunea 2.0 și care ne aduce câteva actualizări interesante despre care aflați mai multe în rândurile următoare. Primul lucru pe care îl remarcăm este acela că aplicația Google Contacts

De curând Google a actualizat și aplicația Contacts care ajunge astfel la versiunea 2.0 și care aduce câteva noutăți la nivel de interfață și management al contactelor. Pe partea de design se remarcă câteva modificări minore și observăm introducerea funcției Account Switcher care ne va permite trecerea de la un cont la altul.

Google Contacts 2.0

De exemplu pe un cont putem salva contactele de la serviciu, iar pe un altul pe cele din rândul prietenilor și rudelor - modalitate prin care avem un control mai atent asupra numerelor salvate și a sortării acestora. O altă modificare apare în cadrul paginilor destinate contactelor unde acum avem un icon circular cu fotografia contactului și nu o imagine afișată pe jumătate din ecran precum se întâmpla anterior. 

Google Contacts 2.0

În secțiunea de setări, avem acum posibilitatea de alege ce cont să folosim pentru exportul de contacte și primim odată cu această actualizare și suport pentru canale de notificări Android O. Găsiți aplicația în format .apk chiar aici pe site-ul apkmirror.com și aflați că software-ul este semnat de către Google și sigur de utilizat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×