Apple iPhone 8: Design clasic, premium, dar deja generic

1.351 ori
<b>Apple iPhone 8: Design clasic, premium, dar deja generic</b>Am fi gata să certăm Apple că recurge la acelaşi format de telefon pentru al patrulea an la rând, dacă Sony nu ar fi făcut asta deja de vreo 5-6 ani. Ca atare tindem să criticăm mai puţin firma din Cupertino... dar tot o tragem de urechi puţin.

Am fi gata să certăm Apple că recurge la acelaşi format de telefon pentru al patrulea an la rând, dacă Sony nu ar fi făcut asta deja de vreo 5-6 ani. Ca atare tindem să criticăm mai puţin firma din Cupertino, mai ales ca au lansat și X... dar tot o tragem de urechi puţin.

E clar faptul că privit din față iPhone 8 e super uşor de confundat cu iPhone 7. De abia spatele din sticlă aduce o schimbare, nici ea prea inspirată, pentru că acel panou face telefonul mai vulnerabil şi mai scump de reparat dacă spargeţi sticla. Fiind un telefon mic şi compact, cu ecran de 4.7 inch, este evident uşor de mânuit, are aderenţă bună şi toate butoanele răspund bine la comenzi.

iPhone 8 măsoară 7.3 mm în grosime deci este cu 0.2 mm mai gros decât iPhone 7 şi cântăreşte 148 de grame, deci cu 10 grame extra faţă de modelul din 2016. Rezistă la apă şi praf în regim IP67, dar cumva aş dori totuşi IP68 pe viitor, dacă se poate. Nimeni nu se îndoieşte de calitatea construcţiei şi de materialele premium sau de confort aici.

Pe de altă parte suntem în 2018, an care sună deja futurist şi avem pretenţii ceva mai mari acum. Un plus al sticlei din spate e că ascunde acele antene care arătau oribil pe iPhone 7, inclusiv pe al meu şi mai ales pe roz.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×