Vivo va prezenta primul telefon cu scanner de amprente integrat în ecran pe 10 ianuarie la CES 2018

1.302 ori
<b>Vivo va prezenta primul telefon cu scanner de amprente integrat în ecran pe 10 ianuarie la CES 2018</b>Una dintre cele mai așteptate tehnologii în zona smartphone este scanner-ul de amprente integrat în ecran, dotare ce va debuta în premieră pe un smartphone Vivo. Vom vedea acest telefon peste numai două zile atunci când producătorul chinez

Synaptics anunţa luna trecută primul scanner de amprente integrat într-un ecran de smartphone şi promitea că debutul sau va avea loc pe telefonul unui "partener mare". Iniţial s-a speculat că ar fi vorba despre Samsung, dar apoi am aflat că e de fapt vorba despre Vivo. Acum descoperim şi când va sosi primul handset de genul.

Vivo

Vivo a confirmat un eveniment pentru dată de 10 ianuarie la CES 2018, acolo unde va prezenta primul smartphone care integrează scannerul biometric în panoul de ecran. Teaserele aferente sunt integrate în acest articol şi sunt destul de clare. Sunt şanse ca acesta să fie Vivo Xplay 7, dar pe de altă parte a fost certificat recent și Vivo X20 Plus UD, via TENAA.

Numele de cod "UD" ar fi asociat cu "Under Display", deci pare mai degrabă acest model. Bănuim că e vorba despre un panou OLED aici, care se va ilumina atunci când degetul utilizatorului îl va atinge şi îi va recunoaşte amprenta. Vivo X20 Plus UD va fi o versiune derivată de Vivo X20 Plus probabil. Acel model vine cu un ecran Full View 18:9, cameră duală în spate şi diagonală de 6.43 inch.

Are baterie de 3905 mAh, procesor Snapdragon 660 şi 6 GB RAM. Ne aşteptăm la un upgrade de specificaţii totuşi, dar camera de 24 + 5 MP ar putea rămâne la fel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×