Motorola Moto X4: Design lucios, arătos, premium

Autor:  | Publicat în:  Motorola  Lenovo 624 ori
<b>Motorola Moto X4: Design lucios, arătos, premium</b>Chiar dacă Motorola Moto X4 seamănă cu alte câteva telefoane, fie că ne gândim la Huawei Honor 9 sau ASUS ZenFone 4, reuşeşte să primească extra personalitate printr-un detaliu mic, dar important. Aflaţi care e mai jos.

Chiar dacă Motorola Moto X4 seamănă cu alte câteva telefoane, fie că ne gândim la Huawei Honor 9 sau ASUS ZenFone 4, reuşeşte să primească extra personalitate printr-un detaliu mic, dar important. Aflaţi care e mai jos.

Motorola Moto X4 are un corp rezistent la apă şi praf în regim IP68, ceva ce nu vezi în fiecare zi pe telefoanele Moto. Terminalul are sticlă în faţă şi spate, ramă din aluminiu şi e parcă o idee mai lat decât vedem în ziua de azi în general. Şi acea rama din aluminiu e cam grosuţă.

Handsetul e puţin cam alunecos, iar spatele atrage amprente şi grăsime destul de mult. Disponibil pe negru sau albastru, telefonul are o diagonală de 5.2 inch, ceea ce e puţin în ziua de azi, de aceea am şi menţionat că lăţimea e cam mare, în comparaţie cu diagonala să zicem. Telefonul măsoară 7.99 mm în grosime, 9.45 mm dacă punem şi camera şi cântăreşte 163 de grame.

Ca o comparaţie Huawei Honor 9 măsoară 7.5 mm în grosime şi cântăreşte 155 de grame, iar ASUS ZenFone 4 măsoară 7.7 mm şi cântăreşte 165 de grame. Asta înseamnă că Moto X3 e undeva între ele. Îmi place că acest terminal arata premium, are personalitate prin acele dungi din jurul camerei, dar nu e prea comod, fiind aşa lat. Nu îl ajuta nici butoanele de volum mititele.

Dungile din inelul camerei reflectă lumină într-un mod interesant şi acesta ar fi punctul de diferenţiere pentru telefon. Pentru un Moto stă bine şi are greutate echilibrată.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×