Archos Diamond Omega este un flagship cu display 18:9, procesor Snapdragon 835 și 8 GB RAM

3.577 ori
<b>Archos Diamond Omega este un flagship cu display 18:9, procesor Snapdragon 835 și 8 GB RAM</b>De obicei francezii de la Archos nu s-au remarcat prin terminale puternice, dar anul 2017 este iată perioada în care aceștia reușesc să impresioneze la acest capitol. Astăzi tocmai ce debutează oficial terminalul numit Archos Diamond Omega

Francezii de la Archos nu s-au remarcat cu terminale bine echipate hardware pe piață, dar în acest an firma de față a reușit acest lucru grație unui parteneriat cu ZTE. Descoperim astăzi că pe plan european tocmai ce a fost anunțat oficial modelul Diamond Omega care este practic un rebranding pentru nimeni altul decât ZTE Nubia Z17S despre care vă vorbeam și noi cu doar două zile în urmă odată cu debutul său.

Archos Diamond Omega

Este un rebranding pe care nimeni nu îl poate critica, asta pentru că telefonul sosește cu dotări de top și cu un design spectaculos. Dacă vreți este o metodă prin care produsele ZTE ajung și pe plan european, în cazul de față în Franța. Handset-ul vine cu display FHD+ de 5.73 inch și raport 18:9 al imaginii, respectiv cu puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 835.

Archos Diamond Omega

Avem și 8 GB RAM, 128 GB spațiu de stocare și în spate o cameră duală cu senzor principal de 12 mpx (deschidere f/1.8) și senzor secundar de 23 megapixeli (zoom 2x, deschidere f/2.0). Și în față avem o cameră duală de 5 megapixeli care va facilita obținerea efectului bokeh în fotografii.

În final avem bateria de 3100 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, un port USB Type-C, scanner de amprente în spate și un jack audio 3.5 mm. Archos Diamond Omega rulează Android 7.1.1 Nougat și va sosi pe plan european la un preț de 499 euro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×