ASUS ZenFone 5Z primeşte un preţ de Black Friday la PC Garage, scade sub 1.850 de lei

1.475 ori
<b>ASUS ZenFone 5Z primeşte un preţ de Black Friday la PC Garage, scade sub 1.850 de lei</b>Deși Black Friday a trecut de aproximativ câteva săptămâni, este interesant să vedem că promoțiile actuale din online ajung să fie la fel de bune ca în perioada evenimentului de shopping menționat aici. Un exemplu este smartphone-ul ZenFone 5z

Chiar dacă perioada lui Black Friday şi a reducerilor de Centenar a trecut, rămân totuşi valabile reducerile. Cea mai atractivă tocmai am găsit-o la PCGarage.ro, unde un ASUS ZenFone 5Z costă doar 1.829 lei.

ASUS ZenFoene 5z

Avem de-a face aici cu un flagship cu procesor Snapdragon 845, care o bună perioadă de timp s-a vândut la suma de 2400-2500 lei la PCGarage.ro, cochetând la final de noiembrie şi cu 1900 de lei. Telefonul are una dintre deblocările faciale cele mai rapide de pe Android, un design foarte arătos şi telefonul e surprinzător de comod pentru diagonala de 6.2 inch.

Terminalul vine cu 6 GB RAM, 64 GB stocare, slot microSD, iar în spate găsim o cameră duală de 12 MP + 8 MP, cu un obiectiv wide angle generos. Camera e net superioară celei de pe ZenFone 4, chiar şi versiunea Pro. Avem şi stabilizare a imaginii şi o cameră selfie de 8 MP, care nu filmează rău deloc.

Atunci când i-am făcut recenzia în vară l-am numit un device de gaming excelent, având şi streaming pe YouTube şi Twitch al sesiunilor de jocuri. Împreună cu Pocophone F1 este printre cele mai atractive telefoane cu Snapdragon 845 în acest moment. Îl puteți achiziționa pe ASUS ZenFone 5Z de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×