ASUS ZenFone 5 Selfie și ZenFone 5 Selfie Pro debutează oficial în Brazilia; Oferă camere selfie duale

752 ori
<b>ASUS ZenFone 5 Selfie și ZenFone 5 Selfie Pro debutează oficial în Brazilia; Oferă camere selfie duale</b>Astăzi la început de săptămână taiwanezii de la ASUS au anunțat lansarea a două noi smartphone-uri și anume ZenFone 5 Selfie, respectiv ZenFone 5 Selfie Pro. Aceste terminale pun accentul pe captura foto selfie, oferind în aceste sens o pereche

Din partea taiwanezilor de la ASUS vine astăzi lansarea a două noi terminale mobile pe piață, fiind vorba despre modelele ZenFone 5 Selfie și ZenFone 5 Selfie Pro. Ambele smartphone-uri adoptă un design similar și se livrează la pachet cu dotări din zona mid-range, având accentul pus desigur pe captura selfie. Descoperiți din rândurile de mai jos ce oferă fiecare smartphone în parte și sumele de comercializare!

ASUS ZenFone 5 Selfie

ASUS ZenFone 5 Selfie

Primul de pe listă este varianta standard ZenFone 5 Selfie care ne oferă ecran Full HD+ de 6 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 430 și 4 GB de RAM. Are suport dual-SIM, 64 GB spațiu de stocare flash, dar și un slot pentru carduri microSD la bord. Primim de asemenea o baterie de 3300 mAh, suport 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n și un scanner de amprente în spate ce promite deblocarea rapidă.

În zona de captură foto regăsim o cameră duală selfie de 20 + 8 megapixeli și o cameră duală în spate cu senzori de 16 + 8 megapixeli. Acest terminal vine pe negru, roșu și alb la un preț de aproximativ 325 euro.

ASUS ZenFone 5 Selfie Pro

ASUS ZenFone 5 Selfie Pro

Cât despre varianta Prodin acest duo, avem de-a face cu un telefon care deja este prezent pe piață sub denumirile de ZenFone 5 Lite, respectiv ZenFone 5Q. Acum vine într-o variantă rebranding care păstrează look-ul și dotările pe care le știam de la modelele menționate în rândul precedent. Asta înseamnă că primim ecran IPS LCD de 6 inch cu rezoluție Full HD+ și un procesor Snapdragon 630.

Avem 4 GB de RAM, 128 GB spațiu de stocare flash + slot microSD, baterie de 3300 mAh și un scanner de amprente în spate. Pe lista de dotări se mai află și camera frontală duală formată dintr-un senzor principal de 20 mpx și iunul secundar de 8 mpx. Și în spate avem o cameră duală de 16 + 8 megapixeli și aflați că telefonul vine pe negru, roșu și alb. Lansarea are loc în Brazilia la un preț de 385 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×