ASUS ZenFone 5 Selfie și ZenFone 5 Selfie Pro debutează oficial în Brazilia; Oferă camere selfie duale

Autor:  | Publicat în:  Asus 700 ori
<b>ASUS ZenFone 5 Selfie și ZenFone 5 Selfie Pro debutează oficial în Brazilia; Oferă camere selfie duale</b>Astăzi la început de săptămână taiwanezii de la ASUS au anunțat lansarea a două noi smartphone-uri și anume ZenFone 5 Selfie, respectiv ZenFone 5 Selfie Pro. Aceste terminale pun accentul pe captura foto selfie, oferind în aceste sens o pereche

Din partea taiwanezilor de la ASUS vine astăzi lansarea a două noi terminale mobile pe piață, fiind vorba despre modelele ZenFone 5 Selfie și ZenFone 5 Selfie Pro. Ambele smartphone-uri adoptă un design similar și se livrează la pachet cu dotări din zona mid-range, având accentul pus desigur pe captura selfie. Descoperiți din rândurile de mai jos ce oferă fiecare smartphone în parte și sumele de comercializare!

ASUS ZenFone 5 Selfie

ASUS ZenFone 5 Selfie

Primul de pe listă este varianta standard ZenFone 5 Selfie care ne oferă ecran Full HD+ de 6 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 430 și 4 GB de RAM. Are suport dual-SIM, 64 GB spațiu de stocare flash, dar și un slot pentru carduri microSD la bord. Primim de asemenea o baterie de 3300 mAh, suport 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n și un scanner de amprente în spate ce promite deblocarea rapidă.

În zona de captură foto regăsim o cameră duală selfie de 20 + 8 megapixeli și o cameră duală în spate cu senzori de 16 + 8 megapixeli. Acest terminal vine pe negru, roșu și alb la un preț de aproximativ 325 euro.

ASUS ZenFone 5 Selfie Pro

ASUS ZenFone 5 Selfie Pro

Cât despre varianta Prodin acest duo, avem de-a face cu un telefon care deja este prezent pe piață sub denumirile de ZenFone 5 Lite, respectiv ZenFone 5Q. Acum vine într-o variantă rebranding care păstrează look-ul și dotările pe care le știam de la modelele menționate în rândul precedent. Asta înseamnă că primim ecran IPS LCD de 6 inch cu rezoluție Full HD+ și un procesor Snapdragon 630.

Avem 4 GB de RAM, 128 GB spațiu de stocare flash + slot microSD, baterie de 3300 mAh și un scanner de amprente în spate. Pe lista de dotări se mai află și camera frontală duală formată dintr-un senzor principal de 20 mpx și iunul secundar de 8 mpx. Și în spate avem o cameră duală de 16 + 8 megapixeli și aflați că telefonul vine pe negru, roșu și alb. Lansarea are loc în Brazilia la un preț de 385 euro. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×