Vivo NEX 2, telefonul cu două display-uri se afișează în imagini oficiale

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.031 ori
<b>Vivo NEX 2, telefonul cu două display-uri se afișează în imagini oficiale</b>Pe finalul anului 2018 vom avea parte și de lansarea lui Vivo NEX 2, un telefon foarte interesant ce adoptă un ecran secundar în partea din spate. Astăzi vedem o serie de imagini oficiale ce ne oferă o privire de ansamblu asupra design-ului

Pe data de 11 decembrie nu doar OnePlus are programat un eveniment de presă, ci și Vivo - companie care ne va aduce lansarea lui VIVO NEX 2. Acesta este un alt smartphone high-end ce vine cu o abordare mai diferită pentru a scăpa de necesitatea unui decupaj sau a unei muchii generoase în partea de sus a ecranului. Rezolvă această problemă prin adoptarea unui ecran secundar după cum am aflat anterior.

VIVO NEX 2

Am văzut câteva materiale cu acest device, iar astăzi descoperim și imagini oficiale dezvăluite chiar de către Vivo. Observăm că noul smartphone aduce un ecran aproape edge-to-edge, excepția fiind mica margine de sub ecran de care nu s-a putut scăpa din păcate. În zona superioară avem doar earpiece-ul pentru convorbiri și nici urmă de cameră selfie.

VIVO NEX 2

Lucrurile interesante apar în spate acolo unde vom întâlni un ecran secundar cu diagonală mai mică ce-i drept care va servi atât pentru interacțiunea standard, cât și pe post de oglindă pentru realizarea de fotografii selfie. Avem parte de 3 camere foto aici care vor oferi funcții avansate de captură foto precum 3D Beauty sau "Time of Flight" care va permite înlocuirea obiectelor din fotografii grație AI-ului.

VIVO NEX 2

Tot aici vedem și acel cerc cu LED-uri numit "Star Ring" ce va lumina în diferite nuanțe atunci când avem notificări. Telefonul este așteptat cu procesor Snapdragon 845 la bord și cu 8 sau poate 10 GB RAM!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×