Vivo NEX 2, telefonul cu două display-uri se afișează în imagini oficiale

1.149 ori
<b>Vivo NEX 2, telefonul cu două display-uri se afișează în imagini oficiale</b>Pe finalul anului 2018 vom avea parte și de lansarea lui Vivo NEX 2, un telefon foarte interesant ce adoptă un ecran secundar în partea din spate. Astăzi vedem o serie de imagini oficiale ce ne oferă o privire de ansamblu asupra design-ului

Pe data de 11 decembrie nu doar OnePlus are programat un eveniment de presă, ci și Vivo - companie care ne va aduce lansarea lui VIVO NEX 2. Acesta este un alt smartphone high-end ce vine cu o abordare mai diferită pentru a scăpa de necesitatea unui decupaj sau a unei muchii generoase în partea de sus a ecranului. Rezolvă această problemă prin adoptarea unui ecran secundar după cum am aflat anterior.

VIVO NEX 2

Am văzut câteva materiale cu acest device, iar astăzi descoperim și imagini oficiale dezvăluite chiar de către Vivo. Observăm că noul smartphone aduce un ecran aproape edge-to-edge, excepția fiind mica margine de sub ecran de care nu s-a putut scăpa din păcate. În zona superioară avem doar earpiece-ul pentru convorbiri și nici urmă de cameră selfie.

VIVO NEX 2

Lucrurile interesante apar în spate acolo unde vom întâlni un ecran secundar cu diagonală mai mică ce-i drept care va servi atât pentru interacțiunea standard, cât și pe post de oglindă pentru realizarea de fotografii selfie. Avem parte de 3 camere foto aici care vor oferi funcții avansate de captură foto precum 3D Beauty sau "Time of Flight" care va permite înlocuirea obiectelor din fotografii grație AI-ului.

VIVO NEX 2

Tot aici vedem și acel cerc cu LED-uri numit "Star Ring" ce va lumina în diferite nuanțe atunci când avem notificări. Telefonul este așteptat cu procesor Snapdragon 845 la bord și cu 8 sau poate 10 GB RAM!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×