ASUS ZenFone 5 este actualizat la Android 9.0 Pie; Descarcă de aici noul pachet software

1.287 ori
<b>ASUS ZenFone 5 este actualizat la Android 9.0 Pie; Descarcă de aici noul pachet software</b>Pe final de an vin actualizările la Android Pie şi azi ASUS a rezolvat update-ul pentru unul dintre cele mai populare telefoane ale sale din 2018: ASUS ZenFone 5. Pe lângă actualizarea OTA pe care v-o oferă chiar ASUS, avem pentru

Pe final de an vin actualizările la Android Pie şi azi ASUS a rezolvat update-ul pentru unul dintre cele mai populare telefoane ale sale din 2018: ASUS ZenFone 5. Pe lângă actualizarea OTA pe care v-o oferă chiar ASUS, avem pentru voi mai jos şi un link de download cu pachetul software aferent.

Acest update FOTA ocupă în jur de 1.1 GB şi procesul de instalare e destul de intuitiv. Trebuie doar să descărcaţi pachetul software de la acest link pe telefon şi apoi să mutaţi fişierele pe cardul microSD. Intraţi în Recovery Mode şi alegeţi opţiunea "Apply Updates from microSD" şi apoi e totul gata, veţi avea Android 9.0 Pie pe device. Procesul de actualizare durează 30 de minute.

Dacă nu vă place să faceţi procedee de genul, atunci puteţi aştepta actualizarea OTA, e şi asta o opţiune. Va sosi până la finalul săptămânii pe tot globul, dacă totul merge bine. Din ce am înţeles se aplică doar pentru ASUS ZenFone 5 deocamdată acest update, iar posesorii de ZenFone 5Z vor primi Android 9.0 până la final de ianuarie 2019.

Încă nu e clar când vine şi rândul lui ASUS ZenFone 5 Lite. Android 9.0 Pie vine mai degrabă cu optimizări de la Oreo decât cu noutăţi fundamentale. Include o nouă bară pop up pentru volum, o funcţie Magnifier care face copy/paste-ul mai uşor, o şi mai bună administrare a consumului bateriei şi cele mai noi actualizări de securitate şi bug fix-uri.

Vă reamintesc link-ul de download pentru softul Android Pie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×