ASUS ZenFone Max Pro (M1): OS, UI, aplicaţii curate şi stock

374 ori
<b>ASUS ZenFone Max Pro (M1): OS, UI, aplicaţii curate şi stock</b>ASUS ZenFone Max Pro (M1) este o raritate printre telefoanele ASUS, pentru simplul fapt că vine cu un Android curat la bord. Nu are bloatware, nu are Zen UI, ci doar un Android stock.

ASUS ZenFone Max Pro (M1) este o raritate printre telefoanele ASUS, pentru simplul fapt că vine cu un Android curat la bord. Nu are bloatware, nu are Zen UI, ci doar un Android stock.

Are multitasking-ul clasic, pe bază de carusel şi split screen, plus Google Feed-ul pe cel mai din stânga homescreen. Avem Google Chrome că browser şi se mişca rezonabil de rapid, aş spune. Tastatura este şi ea stock şi suporta Swype, iar widget-urile, fundalurile, setările de homescreen toate sunt cele clasice şi default pentru Android. Cu un swipe în jos ajungi la Quick Settings şi notificări, destul de aerisit aranjate.

Setările sunt şi ele clasice şi aici ajungem fie la deblocarea facială, fie la cititorul de amprente, care are o viteză medie aş spune, dar acurateţea sa e OK. Deblocarea facială se face şi ea destul de rapid pentru un telefon de la care nu te-ai aştepta la asta având în vedere preţul. Avem doar 25 de aplicaţii preinstalate, deci nici urmă de bloatware, între suita Play, Drive, Docs, Sheets, Instagram, Settings şi altele de gen.

Să sperăm că şi actualizările vor fi pe măsură curăţeniei acestui software şi că Android Pie va sosi rapid.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×