ASUS ZenFone Max Pro (M2): OS, UI, aplicaţii curate şi aerisite pe bază de Android Oreo stock

860 ori
<b>ASUS ZenFone Max Pro (M2): OS, UI, aplicaţii curate şi aerisite pe bază de Android Oreo stock</b>ASUS ZenFone Max Pro (M2) rulează un Android 8.1 Oreo curat şi aerisit, stock, dar trebuie subliniat ceva: nu face parte din iniţiativa Android One totuşi. E bine totuşi că măcar nu e încărcat cu extra opţiuni sau bloatware. ASUS a făcut modificări la..

ASUS ZenFone Max Pro (M2) rulează un Android 8.1 Oreo curat şi aerisit, stock, dar trebuie subliniat ceva: nu face parte din iniţiativa Android One totuşi. E bine totuşi că măcar nu e încărcat cu extra opţiuni sau bloatware. ASUS a făcut modificări la nivel de interfaţa a camerei doar, în rest lăsând aplicaţiile aşa cum le-a dat Google.

Video review ASUS ZenFone Max Pro (M2), secțiunea OS & UI & APPS

Pentru multitasking avem split screen şi caruselul de apps, widget-urile sunt stock, iar notification dots sunt la posturi. Avem Snooze pentru notificări şi cu un swipe în jos accesăm zona de Quick Settings şi notificările. Setările sunt şi ele clasice, legate de conectivitate, baterie, display, sunet, stocare şi altele de gen.

Interfata grafica ASUS ZenFone Max Pro (M2)

Singurele care merită menţionate sunt opţiunile legate de securitate. Aici avem un cititor de amprente în spate, care îşi face treaba rapid şi precis şi cred că el chiar respecta cele 0.3 secunde pentru deblocare promise pe hârtie. Există şi opţiunea de deblocare facială, care nu e la fel de rapidă ca la ZenFone 5, dar îşi face treaba OK totuşi.

Web browser-ul folosit de noi a fost Chrome şi s-a dovedit a fi rapid, iar tastatura e cea stock, cu Swype la pachet. Menţionez şi că nu poţi să scapi de breton şi să îl ascunzi din setări. De remarcat şi că primim 100 GB de stocare în Google Drive gratuit odată cu acest telefon. Aplicaţiile preinstalate sunt sub 30 la număr şi ele clasice şi stock: Calculator, Calendar, Drive, Duo, Files, Gmail, Maps, Photos, suita Play, Instagram şi altele de gen. Apropo, în India telefonul a primit deja actualizarea la Android 9 Pie.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×