Nokia 8 Sirocco: OS, UI, aplicaţii tipice Android One

726 ori
<b>Nokia 8 Sirocco: OS, UI, aplicaţii tipice Android One</b>Mă simt deja blazat când văd un telefon Nokia sau Motorola în ziua de azi. De ce? Pentru că oferă aceeaşi experienţă standard, curata şi stock la care am ajuns să ne aşteptăm în ultimul an sau doi.

Mă simt deja blazat când văd un telefon Nokia sau Motorola în ziua de azi. De ce? Pentru că oferă aceeaşi experienţă standard, curată şi stock la care am ajuns să ne aşteptăm în ultimul an sau doi.

E simplu: Motorola a fost cumpărată de Google şi a rămas cu relaţii foarte strânse și după trecerea sub tutela Lenovo, în vreme ce Nokia a renăscut pariind totul pe cartea Android şi merge pe ruta Google cea curată şi fără bloatware. Asta le asigura companiilor nu doar un parteneriat bătut în cuie, ci şi actualizări rapide. Nokia 8 Sirocco de faţă e un pic mai ciudăţel, pentru că deşi are dotări de flagship, tot aderă la programul Android One, rezervat mai mult pentru high-mid-rangere.

Interfata grafica Nokia 8 Sirocco

Măcar are 2 ani de actualizări garantate şi 3 ani de actualizările de securitate. Vine cu feed-ul clasic Google, carusel pentru multitasking şi split screen, notificări şi Quick Settings tipice, vanilla şi widget-uri doar stock. Cititorul de amprente este foarte rapid şi precis, parcă mai comod decât mă aşteptam după amplasarea să văzută în randări. Avem în continuare Notification Dots, Play Protect, snooze la notificări şi Setări mai compacte.

Pe lista de aplicaţii preinstalate pe Nokia 8 Sirocco se afla 25 de nume şi nu, nu e bloatware aici. Avem Drive, Duo, Files, Gmail, Maps, YouTube etc.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×