Bluboo S1: OS, UI, aplicaţii cu Nougat destul de curat, dar şi puţin personalizat

1.119 ori
<b>Bluboo S1: OS, UI, aplicaţii cu Nougat destul de curat, dar şi puţin personalizat</b>Bluboo a mers pe ruta personalizării lui Android Nougat în cazul lui S1, lăsând totuşi un Android destul de curat şi care nu e chiar încărcat de aplicaţii şi extra-uri. Interfaţa e ultra minimalista, şi vedem asta chiar din formele geometrice simple ale..

Bluboo a mers pe ruta personalizării lui Android Nougat în cazul lui S1, lăsând totuşi un Android destul de curat şi care nu e chiar încărcat de aplicaţii şi extra-uri. Interfaţa e ultra minimalistă, şi vedem asta chiar din formele geometrice simple ale iconurilor spre exemplu.

Nu avem app drawer, aşa că toate aplicaţiile sunt direct pe homescreen. Cel mai din stânga homescreen e rezervat unui soi de alternativa la Google Now, un agregator care arătă cele mai noi ştiri, servicii integrate pe telefon, aplicaţii folosite recent şi altele de gen. Multitasking-ul se face prin carusel şi split screen, iar dacă ţinem ecranul apăsat accesăm zona de teme, wallpaper, widget-uri (stock) şi tranziţii.

Interfata grafica Bluboo S1

Un swipe în jos pe ecran şi tragem de zona de notificări şi Quick Settings, pe un fundal negru de această dată. Setările sunt şi ele stock şi includ funcţii Gesture Motion. Puteţi desena litere pe ecran pentru a declanşa aplicaţii şi avem şi "dublu tap pentru activare ecran". Scannerul de amprente va permite să faceţi fotografii, să răspundeţi la apeluri şi să puneţi pe pauză un video.

Are un setup în 12 paşi şi nu e deloc precis sau rapid, din păcate. Lista de aplicaţii preinstalate include 28 de nume, ceea ce e destul de OK, super OK pe lângă ce am văzut în ultima vreme. Cea mai utilă aplicaţie este un System Manager cu cache cleaner şi avem o funcţie utilă, care prezintă alerte legate de evenimente neplăcute din zona voastră (furtuni, cutremure etc).

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×