Cafago vinde un încărcător wireless cu suport Quick Charge și rol de stand la numai 13.68 dolari

1.319 ori
<b>Cafago vinde un încărcător wireless cu suport Quick Charge și rol de stand la numai 13.68 dolari</b>Dacă proaspătul smartphone achiziționat dispune de suport pentru tehnologia de încărcare wireless, atunci înseamnă că aveți nevoie și de un asemenea accesoriu numai bun de pus pe birou. Dacă pe deasupra vreți și un stand atunci

Multe încărcătoare wireless de pe piață vin la prețuri destul de măricele din partea companiilor cu renume, dar în cazul în care țineți la buget avem astăzi o recomandare. Vine din partea retailerului chinez Cafago.com și este un încărcător wireless cu suport pentru încărcare rapidă, produs care după cum puteți vedea și prin intermediul imaginilor de aici, are rol și de stand pentru telefon.

Incarcator wireless

Practic este un device 2 în 1, unul numai bun de pus pe biroul vostru. Folosind codul de reducere L3622V în secțiune de comandă de pe site aveți ocazia să achiziționați acest charger pentru suma de doar 13.68 dolari până pe data de 19 decembrie atunci când promoția ia sfârșit. 

Incarcator wireless

La prima vedere materialele folosite aici sunt unele premium și parcă zona de stand are o textură punctată ce va ține telefonul fix, fără șanse de a aluneca într-un fel sau altul. Aflați că produsul de față se bazează pe tehnologia Wireless Qi, astfel că poate încărca telefoanele compatibile (ex: iPhone 8, Samsung Galaxy S8) fără a fi necesar un cablu USB.

  • Putere standard input - 5V/2A / Putere Quick Charge input - 9V/1.67A
  • Putere standard output 5W / Putere Quick Charge output - 10W 

Sunt incluse măsuri de precauție pentru evitarea supra-încărcării, a supra-încălzirii sau a scurt-circuitului și suntem informați că telefoanele pot fi încărcate indiferent dacă sunt plasate orizontal sau vertical pe suport. Detalii extra despre acest produs găsiți pe Cafago.com, acesta fiind și link-ul de unde îl puteți cumpăra!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×