Cafago vinde un încărcător cu panouri solare pentru smartphone; Iată cât costă

809 ori
<b>Cafago vinde un încărcător cu panouri solare pentru smartphone; Iată cât costă</b>Pentru că vara se apropie și pentru că vom pleca cu siguranță în vacanță, un încărcător de genul celui pe care vi-l prezentăm astăzi sună ideal. Este vorba despre un încărcător echipat cu panouri solare ce poate fi purtat pe rucsac și care

Vara se apropie cu pași repezi și asta înseamnă că vine și concediul, așadar este cazul de o vacanță bine meritată. Pentru că nu ne vom putea dezlipi de telefon și pentru că nu vom avea tot timpul acces la o sursă de energie, produsul propus astăzi de către retailerul chinez Cafago.com vine la țanc. Este vorba despre un încărcător mai deosebit compus din 5 panouri solare care va alimenta dispozitivul dorit.

Incarcator solar

Este ideal de purtat pe un rucsac exact cum se vede și în imaginea de mai sus, iar un lucru bun este că încărcătorul dispune de un design pliabil. Puterea de încărcare este ce-i drept cam slabă la 1.25A, dar ținând cont de faptul că telefonul ni se va încărca cât timp stăm la bronzat, nu avem ce reproșa aici.

Incarcator solar

Un port USB este regăsit aici pentru conectarea cablului de încărcare și aflăm că cele 5 panouri solare din componența produsului oferă un input total de 1250 mA. Greutatea este de numai 322 grame și încărcătorul poate fi utilizat pentru alimentarea unei game variate de produse atât timp cât conectarea se va face prin intermediul unui cablu cu port USB.

Folosind codul promoțional L7117Y2 în secțiunea de comandă de pe Cafago.com puteți achiziționa acest produs la prețul de numai 16.82 euro până la data de 24 mai!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×