Încărcătorul wireless Apple AirPower ar putea costa chiar 199 dolari; se lansează comercial din 2018

2.078 ori
<b>Încărcătorul wireless Apple AirPower ar putea costa chiar 199 dolari; se lansează comercial din 2018</b>În cadrul evenimentului de lansare pentru noile iPhone-uri din acest an, Apple a prezentat și un accesoriu mai special cunoscut drept Apple AirPower. Este vorba despre un încărcător wireless ce are rolul de a alimenta cu energie mai multe

Printre accesoriile pe care Apple le-a prezentat odată cu lansarea oficială a lui iPhone X s-a numărat și încărcătorul wireless Apple AirPower care se remarcă prin faptul că poate alimenta multiple dispozitive în același timp. La vremea prezentării compania din Cupertino nu a dezvăluit detalii despre prețul acestui produs, afirmând doar că lansarea sa este programată pentru 2018.

Astăzi însă prin intermediul unui retailer polonez aflăm că AirPower ar putea costa chiar 199.99 dolari. Este o sumă cu adevărat piperată pentru un asemenea gadget, dar după cum ne-au demonstrat cei de la Apple, există mulți utilizatori ce nu vor ezita să cumpere încărcătorul wireless în număr mare.

Încărcătorul va suporta până la 3 dispozitive simultan și există o listă cu produsele compatibile: iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple iPhone X, Apple Watch Series 3 și următoarea generație a husei de încărcare AirPods.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×