Cafago vine cu reduceri atractive pentru două încărcătoare wireless; Iată despre ce modele este vorba

956 ori
<b>Cafago vine cu reduceri atractive pentru două încărcătoare wireless; Iată despre ce modele este vorba</b>În aceste zile multe telefoane au ajuns să ofere suport pentru tehnologia de încărcare wireless în standard Qi, aceasta fiind o modalitate prin care putem uita de grija cablurilor atunci când suntem acasă. Dacă încă nu dețineți un asemenea

Dacă până acum ați ezitat în a vă achiziționa un încărcător wireless datorită sumelor cam mari pe care aceste produse le poartă, acum nu mai trebuie să țineți cont de acest aspect pentru că prețurile s-au mai redus. Direct din partea retailerului chinez Cafago avem astăzi două astfel de produse care promit să vă încarce telefonul wireless pe seama tehnologiei Qi. Iată despre ce modele este vorba!

Xiaomi Qi - încărcător wireless

Xiaomi Qi

Primul model de pe lista noastră este un Xiaomi Qi, încărcător cu dimensiuni compacte ce oferă un mecanism de protecție la scurt-circuit, fiind astfel evitată supra-încărcarea și supra-încălzirea. Încărcarea se face atât în modul standard la 5V/2A, sau în modul de încărcare rapidă la 9V/2A. Folosind codul L054PA1 puteți achiziționa acest produs la suma de numai 14.46 euro.

Dodocool 10W - încărcător wireless

Dodocool 10W

În plan secund avem modelul Dodocool 10W, un încărcător wireless ultra-slim care se vinde pentru suma de doar 10.07 euro odată ce folosiți codul promo L128DM în secțiunea de comandă de pe Cafago.com. Acesta oferă încărcare wireless rapidă la 10W, sau standard la 5W și la rândul său are un mecanism de protecție în caz de scurt-circuit. Partea bună este că poate încărca și telefoanele care au o husă aplicată. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×