HMD Global brevetează două încărcătoare wireless ce ar putea fi destinate lui Nokia 9 Pureview

570 ori
<b>HMD Global brevetează două încărcătoare wireless ce ar putea fi destinate lui Nokia 9 Pureview</b>Descoperim astăzi faptul că finlandezii de la HMD Global tocmai ce au certificat două încărcătoare wireless, accesorii despre care se crede că vor fi destinate smartphone-ului Nokia 9 Pureview al cărui debut este așteptat anul viitor în cadrul

Deși a trecut ceva timp de la ultimul leak asociat lui Nokia 9 Pureview, iată că astăzi apar câteva informații despre o serie de accesorii pregătite pentru acest dispozitiv. Aflăm astfel că HMD Global tocmai ce a brevetat două design-uri de încărcătoare wireless care se cred a fi asociate noului model, asta pentru că la ora actuală compania nu are în portofoliu nici un device care suportă o asemenea încărcare.

Nokia

Noile accesorii sunt cunoscute drept DT-10W, respectiv DT-500 - acesta din urmă adoptând forma dreptunghiulară a unei baterii externe, ceea ce și este doar că oferă suport pentru încărcare wireless. Modelul celălalt, adică DT-10W adoptă un design circular și va fi utilizat pentru încărcarea wireless la interior.

De asemenea, denumirea acestuia ne indică faptul că încărcarea fără fir se va realiza la 10W. Cât despre Nokia 9 Pureview, așteptăm lansarea sa undeva prin ianuarie în cadrul CES 2019, sau cel târziu la sfârșit de februarie atunci când are loc târgul de tehnologie MWC din Barcelona. Ar putea oferi noul procesor Snapdragon 855, 8 GB RAM și o cameră Penta-Lens Pureview.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×