Android 7.0 Nougat sosește în China pe smartphone-urile Huawei P9 și Mate 8

2.088 ori
<b>Android 7.0 Nougat sosește în China pe smartphone-urile Huawei P9 și Mate 8</b>Din câte aflăm astăzi se pare că cei de la Huawei au dat startul programului de update la Android 7.0 Nougat pentru smartphone-urile Huawei P9 și Huawei Mate 8 comercializate pe piața din China. Actualizarea ne aduce printre altele la pachet și noul

Iată că cel puțin pe piața din China cei de la Huawei au dat startul programului de update la Android 7.0 Nougat pentru smartphone-urile P9 și Mate 8, actualizare așteptată la început de 2017 și în alte regiuni din jurul lumii. Aflăm că programul a demarat încă de ieri și este vorba despre update-ul cu versiunea build B363 pentru modelul compact P9 și de versiunea build B562 pentru phablet-ul Mate 8.

De asemenea, ni se dezvăluie că începând de astăzi pe piața din China urmează a fi distribuit și update-ul asociat lui Huawei P9 Plus, phablet cu display de 5.5 inch și cameră foto duală cu optică Leica. Nu ar fi exclus ca firma asiatică să ne facă o surpriză și să ofere actualizarea pentru aceste modele mai sus menționate chiar înainte de sfârșitul anului și în alte regiuni, acesta fiind un cadou binevenit.

Lista de terminale Huawei ce vor primi update-ul la noul release Android mai numără următoarele modele: Huawei P9 Lite, Huawei Nova și nu în ultimul rând Huawei Nova Plus. Așteptăm ca la un moment dat pe parcursul anului viitor să vedem această versiune software disponibilă și pe Huawei P8 și P8 Lite, două telefoane foarte populare ce s-au vândut în milioane de unități. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×