3 telefoane mid-range din oferta Vodafone România, ce pot fi cumpărate în martie 2017!

3.350 ori
<b>3 telefoane mid-range din oferta Vodafone România, ce pot fi cumpărate în martie 2017!</b>Continuăm seria de articole prin intermediul cărora vă informăm cu privire la cele mai interesante 3 smartphone-uri regăsite în oferta operatorilor în funcție de anumite criterii precum gradul de accesibilitate, dotările hardware și gradul de noutate.

Este vremea ca astăzi să vă prezentăm noi recomandări din ofertele operatorilor, de această dată luând la puricat produsele listate de către Vodafone România. În rândurile de mai jos veți afla detalii despre 3 smartphone-uri mid-range ce pot fi cumpărate prin intermediul acestui retailer în luna martie 2017, produse ce se remarcă prin design, dotări și desigur prin prețul de comercializare asociat.

Sony Xperia XA

Sony Xperia XA

Primul de pe lista noastră este Sony Xperia XA, produs din zona mid-range ce la prima vedere impresionează prin panoul frontal cu margini foarte înguste. Am testat și noi de curând acest terminal și putem spune că avem de-a face aici cu un telefon numai bun pentru cei cu buget redus care vor să profite din plin de camera foto și de funcțiile multimedia. Design-ul este la loc de cinste aici cu siguranță. 

Preț fără abonament RED 13 RED 17 Super RED 25 
296 eur192 eur157 eur93 eur

Samsung Galaxy J5 (2016)

Samsung Galaxy J5 2016

Avem în continuare un adevărat hit printre telefoanele Samsung de buget și anume modelul Galaxy J5 (2016). Produsul de față reușeșeste să combine într-un pachet compact dotări hardware interesante și pe deasupra avem parte și de un display cu tehnologie AMOLED pe care rar îl vedem integrat pe asemenea terminale. În plus, avem și o baterie de 3100 mAh aici! Destul de bine pentru prețul plătit!

Preț fără abonament RED 13 RED 17 Super RED 25 
227 eur114 eur44 eur0 eur

Huawei P9 lite

Huawei P9lite

Cea de-a 3-a recomandare și totodată și ultima este Huawei P9 lite. Acesta tocmai ce a primit un succesor, dar încă se ține bine din punct de vedere hardware. Este echipat cu scanner de amprente, display Full HD de 5.2 inch și cu un procesor octa-core cu performanțe bune. Bateria, display-ul și camera sunt elementele centrale și este practic o variantă mai accesibilă de P9, pentru buzunare mai rezervate.

Preț fără abonament RED 13 RED 17 Super RED 25 
271 eur174 eur139 eur24 eur

Pentru lista completă de smartphone-uri comercializate de către operatorul Vodafone România în acest moment puteți accesa oferta de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×