CAT S61, smartphone-ul ce aduce cameră termică FLIR este disponibil la vânzare în România

2.029 ori
<b>CAT S61, smartphone-ul ce aduce cameră termică FLIR este disponibil la vânzare în România</b>Începând din această lună debutează pe plan local și smartphone-ul CAT S61, terminal prezentat inițial în cadrul târgului de tehnologie MWC 2018 și care este descris drept o unealtă de lucru. Această afirmație este făcută datorită

În cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona debuta și smartphone-ul CAT S61, terminal dotat cu instrumente speciale de lucru precum senzor pentru măsurarea calității aerului din interior, cameră termică și totodată sistem de măsurare a distanței asistat de laser. Din această lună telefonul ajunge și pe plan local la vânzare, câteva dintre sumele practicate fiind afișate mai jos.

Telefonul de față dispunde de o cameră de imagistică termică FLIR de nouă generație ce oferă acces instantaneu la imagini termice, depistând surse de căldură de până la 400 grade Celsius chiar și în întuneric. Cat S61 poate fi utilizat pentru localizarea și diagnosticarea umezelii, a scurgerilor, a scurt-circuitelor sau a diferitelor blocaje. 

Printre dotările telefonului mai avem un ecran de 5.2 inch cu rezoluție FHD, un procesor Snapdragon 630, 4 GB RAM și 64 GB stocare flash + slot microSD. CAT S61 are cameră frontală de 8 mpx, cameră foto principală de 16 mpx și conectivitate Bluetooth 5.0. Oferă certificare MIL-STD-810 pentru rezistența la căzături de până la 1.8 metri înălțime, de certificare IP68 pentru rezistență la apă și de protecție Gorilla Glass 5. 

Prețuri CAT S61:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×