Samsung Galaxy Note 9 este disponibil de azi în magazinele din 56 de ţări, inclusiv România

1.421 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 este disponibil de azi în magazinele din 56 de ţări, inclusiv România</b>Data de 24 august 2018 marchează startul vânzărilor lui Samsung Galaxy Note 9 la nivel global, un phablet care aduce multe upgrade-uri la pachet fără a oferi un adaos uriaș la nivel de preț. Dintr-o analiză realizată chiar ieri am descoperit

Samsung Galaxy Note 9 este disponibil de astăzi, 24 august în magazinele din 56 de ţări de pe glob, inclusiv România. A fost anunţat pe 9 august la New York, a primit un hands on de la noi acolo şi recent am publicat şi unboxingul său. Ce trebuie să ştiţi despre acest debut aflaţi mai jos.

În primul rând avem aici o mega listă cu operatori şi retaileri care vând telefonul la noi. Ultimele săptămâni au fost pline de precomenzi, oferte speciale şi posibilităţi de buy back chiar. În acest moment Note 9 este disponibil în SUA, Canada, China, India, toată Europa şi Asia de Sud Est. Va ajunge într-un total de 130 de ţări în următoarele săptămâni. La noi costă în jur de 4699 lei versiunea de 128 GB şi cea de 512 GB se apropie de 5.900 lei.

Câteva coduri cupon de la Quickmobile.ro mai pot tăia din preţ. În afară telefonul costă 999 dolari pe majoritatea pieţelor, adică 4.003 lei la cursul actual de schimb. Ca design telefonul nu e foarte diferit de Note 8, dar se remarcă prin bateria mai generoasă, camera duală cu upgrade la diafragmă variabilă de pe S9 şi noul S Pen cu Bluetooth şi baterie proprie. Are şi ecran puţin mai mare şi o cameră ce primeşte aportul AI-ului la detecţia de scene.

Noi pregătim în continuare recenzia sa, am rulat deja grosul benchmarkurilor şi aici găsiţi şi câteva mostre foto realizate cu terminalul. Samsung Galaxy Note 9 se găseşte în România pe nuanţele Midnight Black, Lavender Purple și Ocean Blue cu un S Pen galben. Revenim cu review.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×