CAT S61 este un nou telefon ultra-rezistent, cu o cameră termică adusă la zi

2.853 ori
<b>CAT S61 este un nou telefon ultra-rezistent, cu o cameră termică adusă la zi</b>CAT a lansat un nou telefon de nişă, care vine în completarea modelelor de la MWC 2017. De această dată a debutat CAT S61, care face un upgrade al camerei termice şi vine cu un corp ultra-rezistent.

CAT a lansat un nou telefon de nişă, care vine în completarea modelelor de la MWC 2017. De această dată a debutat CAT S61, care face un upgrade al camerei termice şi vine cu un corp ultra-rezistent.

E interesant că producătorul promovează acest device că o "unealtă" mai mult decât ca un telefon clasic. Integrează o cameră cu imagine termică FLIR adusă la zi şi capabilă acum să realizeze detecţie între minus 20 de grade Celsius şi plus 400 de grade Celsius. Camera a primit şi un salt la rezoluţie, de la VGA la HD şi foloseşte o aplicaţie custom MyFlir, care va permite să faceţi live streaming cu video-ul de detecţie termică şi să primiţi ajutor de la comunitate.

La bordul lui CAT S61 se află şi o unitate de măsurare a distanţei, care "bate" până la 10 metri şi poate calcula şi suprafaţa. Unealta dedicată va salva toate datele colectate şi puteţi face măsurătorile şi după ce plecaţi de la locul activităţii. Mai avem şi un senzor al calităţii aerului la interior, realizat de Sensirion şi capabil să identifice substanţe precum vopseluri, solvenţi, produse de curăţat şi altele de gen.

CAT S61 e practic ideal pentru meşteri, cei care lucrează pe şantier, zugravi, tâmplari şi constructori. Telefonul în sine e super ranforsat, cu o ramă din aluminiu întărit şi certificare IP68 şi MIL-STD-810G. Poate supravieţui în apă adânca de 3 metri timp de o oră şi poate fi scăpat pe beton de la 1.8 metri fără daune. Rezistă şi la umiditate, ceaţa şi sare, vine cu protecţie Gorilla Glass 5 şi are un ecran de 5.2 inch Full HD.

Dotările includ o cameră de 16 MP în spate cu filmare 4K, camera frontală de 8 MP pentru selfie, iar ca OS avem Android 8.0 Oreo. CAT a promis un upgrade la Android P chiar. La interior găsim un procesor Qualcomm Snapdragon 630, 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus o baterie de 4.500 mAh cu funcţie Quick Charge 4.0. CAT îl va prezenta pe S61 la MWC 2018 şi îl va vinde din trimestrul 2 la preţul de 900 de euro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×