Punem la bătaie zeci de huse Logitech pentru tabletele tale; Concursul îţi aduce huse pentru iPad şi tablete Samsung, inclusiv unele cu tastaturi în dotare

1.533 ori
<b>Punem la bătaie zeci de huse Logitech pentru tabletele tale; Concursul îţi aduce huse pentru iPad şi tablete Samsung, inclusiv unele cu tastaturi în dotare</b>Pentru că e vară, veţi fi mai mereu cu tableta la aer liber, la mare şi soare şi uneori şi în calea intemperiilor, de aceea o husă e clar necesară. Venim în întâmpinarea acestei necesităţi cu o largă gamă de huse primite de la Logitech România

Pentru că e vară, veţi fi mai mereu cu tableta la aer liber, la mare şi soare şi uneori şi în calea intemperiilor, de aceea o husă e clar necesară. Venim în întâmpinarea acestei necesităţi cu o largă gamă de huse primite de la Logitech România, pe care vi le oferim la concurs, după cum vă anunţam chiar din ultimul Mobicast. Mai jos aflaţi cum puteţi intra în posesia lor.

Pentru tabletele Samsung extra large precum Galaxy Note  Pro 12.2 avem o husă Logitech cu tastatură QWERTY, în vreme ce posesorii de modele iPad Mini îşi vor putea decora device-urile cu huse colorate şi solide. Mai mult decât atât cei care au un iPad Mini vor beneficia şi de "Ultrathin Keyboard Mini" cu o tastatură QWERTY cu 5 rânduri si butoane bine spaţiate.

Când se îmbină protecţia cu inputul QWERTY accesoriul se numeşte Keyboard Folio şi e compatibil cu iPad 2 şi iPad 3 şi 4. Lista de accesorii Logitech include şi un Folio Protective Case pentru iPad Mini, plus un Keycover Cover cu mecanism de “clip on” magnetic şi un design foarte arătos. 3 luni de viaţă a bateriei sunt probabil atuul acestui model.

Nu lipseşte nici Logitech Ultra Protection, care apără tableta voastră iPad Mini sau iPad Mini 2 contra şocurilor. iPad Air primeşte o husă rezistentă la apă şi ciocniri, cu format versatil şi posibilitate de utilizare a device-ului în portret sau landscape. Samsung Galaxy Tab S 10.5 are parte de o husă Type S cu o tastatură inclusă şi fiţi siguri că lista e foarte bogată.

Hai să vedem cum puteţi câştiga un produs de genul. Iată cum arată lista de reguli:

  1. Cei care se înscriu în concurs trebuie să urmărească postările noastre de pe pagina de Facebook. Acolo vom posta zilnic imagini cu huse pentru terminale Samsung şi Apple, în special tablete.
  2. Cei care se înscriu pentru o husă vor trebui să facă dovadă că au dat like paginii Logitech şi că s-au înregistrat că utilizatori pe Mobilissimo.ro
  3. Ca utilizator Mobilissimo.ro va trebui să căutaţi telefonul pe care îl posedaţi în acel moment în secţiunea Telefoane şi să îl marcheze cu "Îl deţin".
  4. Veţi realiza apoi o captură de ecran cu like-ul pentru Logitech România şi pagina telefonului de pe Mobilissimo.ro, cu click pe butonul "Îl deţin", trimiţând apoi la adresa "concurs@mobilissimo.ro" capturile, plus numele husei postate de noi pe pagina Facebook.
  5. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe Facebook şi apoi contactaţi de noi pe mail
  6. IMPORTANT! Cei care au câștigat deja, sunt rugați să nu mai participe, aplicarea la un nou cadou nu va fi acceptată!

Având în vedere numărul mare de produse oferite la concurs, totul va fi în regim de "primul venit, primul servit", astfel că prima persoană care revendică o husă şi ne oferă dovada că a dat like paginii Logitech şi s-a înregistrat pe site-ul nostru, marcând şi telefonul deţinut, va câştiga husa respectivă. Câştigătorii vor plăti doar transportul huselor respective (13 lei), ceea ce e rentabil, mai ales că sunt şi huse de peste 200 de lei oferite.

Ca un pont secundar nu trebuie să aşteptaţi până apar husele pe Facebook, ci puteţi da like şi înregistra telefonul deţinut de voi chiar de acum şi nu doar telefon, ci şi smartwatch sau tableta pe site-ul nostru. Multă baftă la concurs!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×