Logitech lansează husa Type-S pentru tabletele Samsung Galaxy Tab S

1.046 ori
<b>Logitech lansează husa Type-S pentru tabletele Samsung Galaxy Tab S</b>Tabletele Samsung Galaxy Tab S au fost lansate cu doar câteva ore în urmă și iată că primesc deja accesorii dedicate, cum e cazul unei huse de la Logitech, pe care o vedeți mai jos. Numele său este Logitech Type-S, iar produsul va costa 99.99...

Tabletele Samsung Galaxy Tab Sau fost lansate cu doar câteva ore în urmă și iată că primesc deja accesorii dedicate, cum e cazul unei huse de la Logitech, pe care o vedeți mai jos. Numele său este Logitech Type-S, iar produsul va costa 99.99 euro.

E interesant că acest accesoriu se lansează în această lună, deși tabletele vor sosi pe piața în iulie, din câte știu eu. Husele Type-S măsoară 22 mm în grosime și sunt menite pentru modelul Galaxy Tab S de 10.5 inch, incluzând și o tastatură Bluetooth cu layout optimizat, taste bine spațiate și unghiuri de vizualizare ajustabile. Husa oferă protecție împotriva apei, dar și protecție contra zgârieturilor și contactelor mai dure.

Logitech Secure Lock este un mecanism de blocare care ține tableta în siguranță în husa, dar permite și înlăturarea sa rapidă. Produsul dispune și de un stand special dual view, care va permite să fixați tableta pe verticală sau orizontală, în funcție de activități. Sunt oferite și funcții de tip auto wake sau auto sleep, prin tandemul tableta-husa.

Logitech Type-S

Logitech lansează husa Type-S pentru tabletele Samsung Galaxy Tab S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×