Manusile Etre Touchy, pentru degetele inghetate de pe iPhone-ul tau

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.389 ori
<b>Manusile Etre Touchy, pentru degetele inghetate de pe iPhone-ul tau</b>In ciuda faptului ca o clima ca a noastra nu prea mai este sinonima cu gerul, exista tari in care frigul devine o problema atunci cand utilizatorii unui telefon cu touchscreen interactioneaza cu ecranul prin intermediul degetelor degerate. Solutia vine...

In ciuda faptului ca o clima ca a noastra nu prea mai este sinonima cu gerul, exista tari in care frigul devine o problema atunci cand utilizatorii unui telefon cu touchscreen interactioneaza cu ecranul prin intermediul degetelor degerate.

Solutia vine sub numele unei perechi de manusi trendy, Etre Touchy, disponibile la pretul de 23 de dolari. Sau, daca nu doriti sa imbogatiti niste inventatori trazniti/designeri de manusi, puteti folosi o pereche normala, dar taindu-i doua degete pentru o interactiune mai usoara cu touchscreen-ul.

Si asta gratuit si fara a cauta pe net modelul care vi se potriveste... Evident, exista unele manusi de calitate, care opereaza in tandem cu telefonul mobil, dar unele cu suport Bluetooth, ce isi merita pretul de peste 300 de dolari.

Sursa: Gsmdome.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×