Cum a fost la lansarea Huawei Mate 10 Pro de la centrul Porsche Pipera din Bucureşti; Bolizi de sticlă şi metal, plus AI şi VR

1.891 ori
<b>Cum a fost la lansarea Huawei Mate 10 Pro de la centrul Porsche Pipera din Bucureşti; Bolizi de sticlă şi metal, plus AI şi VR</b>Ieri seară am participat la un nou eveniment marca Huawei desfășurat în București, conferință unde producătorul chinez a prezentat noua serie de terminale Mate 10. La fața locului au fost prezente modele precum Mate 10, Mate 10 Lite

Ieri seară, pe 23 noiembrie am participat la lansarea oficială în România a seriei de telefoane Huawei Mate 10. Aceasta a avut loc la reprezentanţa Porsche România din Pipera, Bucureşti, mă rog Voluntari dacă vreţi să fim precişi geografic. Între bolizi Porsche 911 GT3 şi Cayene-uri s-au strecurat şi altfel de bolizi, unii de purtat în buzunar.

Huawei Mate 10 Pro

Amfitrion al evenimentului a fost George Buhnici, care ne-a purtat printre dotările şi funcţiile speciale ale lui Huawei Mate 10 Pro. Trebuie spus că în România ajung oficial doar Huawei Mate 10 Lite, Mate 10 Pro şi Mate 10 Porsche Design Edition, expuse la acest eveniment. Au mai ţinut speech-uri pe scenă şi Fred Wangfei, directorul diviziei consumer a Huawei în România, care a vorbit despre anul de succes avut de companie, atât local, cât şi global. Seria P10 s-ar fi vândut excelent şi publicul a apreciat în special optica Leica.

Huawei Mate 10 Pro

Discursurile au fost încheiate de Adian Păscut, manager of luxury brands la Porsche, care a discutat despre colaborarea dintre Huawei şi Porsche Design pentru a realiza modele de telefoane de lux. Show-ul s-a încheiat cu reprezentaţia unei trupe de jazz. Nu au lipsit de la eveniment şi câteva celebrităţi şi i-am văzut în public pe Lucian Mândruţa, Dani Oțil şi câteva muziciene şi asistente TV ale căror nume îmi scapă.

Huawei Mate 10 Pro

Totuşi am fost acolo pentru telefoane (şi parţial şi pentru maşini). Dacă pe Huawei Mate 10 Lite îl avem deja în teste, ne-am concentrat atenţia pe Huawei Mate 10 Pro, care arată spectaculos, cu acel spate din sticlă, totuşi cu menţiunea că se umple de amprente imediat. Promoterii de la standuri au subliniat în special funcţia de recunoaştere a situaţiilor şi obiectelor, valabilă la nivel de interfaţă a camerei.

Huawei Mate 10 Pro

Astfel, un telefon Mate 10 Pro poate recunoaşte un câine, pisică, mâncare, copil şi identifică ce fel de reglaje automate trebuie să facă pentru o captură ideală. Telefonul vine cu Android 8.0 Oreo şi EMUI 8.0, dar sincer nu am descoperit mari schimbări la nivel vizual, de UI. Pentru un device cu ecran de 6 inch e foarte compact, a stat excelent în mână şi deşi foloseşte aşa multă sticlă, nu e alunecos. Aflaţi mai multe despre el în experienţa hands on dedicată.

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Porsche Design Edition plusează cu stocare extra, un design diferit pentru cameră şi logo-ul Porsche Design din faţă. Acel model era ceva mai bine securizat şi a fost cam greu de mânuit la faţa locului. Mai mult m-a intrigat accesoriul Huawei 360 Panoramic VR Camera, care se ataşează via port USB-C la ORICE telefon şi permite captură de video şi foto panoramic la 360 de grade.

Huawei Mate 10 Pro

Aminteşte de modulul Moto 360 Camera, doar că e mult mai accesibil la doar 500 lei. Am înţeles şi că persoanele care cumpără un Mate 10 Pro imediat după lansare primesc camera aceasta cadou. Are şi o funcţie caleidoscop interesantă şi permite să realizaţi o captură globulară, panoramică şi să alegeţi cadrele dorite. La eveniment s-a mizat foarte mult pe puterea procesorului Kirin 970, pe AI şi am avut de la Buhnici şi un demo al funcţionalităţii "Desktop PC" a lui Mate 10.

Huawei Mate 10 Pro

Practic odată conectat telefonul la un monitor cu USB Type-C, plus tastatură şi mouse devine lejer înlocuitor de PC. Am văzut că face şi multitasking, cu web browsing şi Clash Royale în acţiune, fără probleme. Rival pentru Samsung DeX, dar fără să fie nevoie de un dock special. Iar interfaţa nu arată rău deloc şi nici lag nu are. Ce trebuie să ştiţi voi e că telefoanele noi vin în magazine de pe 1 decembrie, Mate 10 Pro costând în jur de 800 de euro pe piaţa locală.

Mate 10 Porsche Design Edition va costa în jur de 1400 de euro şi fură privirile cu nuanţa Diamond Black.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×