Huawei Mate 10 Pro depășește așteptările companiei chineze; precomenzile din Europa vestică sunt unele record

3.496 ori
<b>Huawei Mate 10 Pro depășește așteptările companiei chineze; precomenzile din Europa vestică sunt unele record</b>La doar câteva zile de la debutul lui Huawei Mate 10 Pro pe plan local aflăm o veste tare inedită, aceea că terminalul se bucură de un real succes pe piața din Europa, mai precis în Germania. Publicul este încântat de noul dispozitiv

De-abia ce a fost lansat oficial pe piața din România și Huawei Mate 10 Pro deja înregistrează recorduri se pare. Aflăm chiar din partea companiei producătoare faptul că Mate 10 Pro a devenit foarte popular pe piața din Europa vestică, fiind cel mai rapid vândut telefon al chinezilor de pe această piață de până acum.

Huawei afirmă că target-ul de vânzări stabilit pentru programul de precomandă a fost depășit cu 100%, dar din păcate nu avem și cifre care să ateste această declarație. Motivul pentru care Huawei Mate 10 Pro a prins la public nu este greu de ghicit, telefonul fiind un adevărat upgrade pentru modelul de anul trecut.

Se trece la un panou modern 18:9 și avem parte de un procesor high-end HiSilicon Kirin 970 ce are aplicații și în zona AI. Un hands-on al smartphone-ului de la evenimentul local vi l-am prezentat chiar aici și în cazul în care vreți să aflați la ce sume se vinde în țara noastră, aveți aici articolul Preț și Disponibilitate!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×