Huawei Mate 10 Pro depășește așteptările companiei chineze; precomenzile din Europa vestică sunt unele record

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.411 ori
<b>Huawei Mate 10 Pro depășește așteptările companiei chineze; precomenzile din Europa vestică sunt unele record</b>La doar câteva zile de la debutul lui Huawei Mate 10 Pro pe plan local aflăm o veste tare inedită, aceea că terminalul se bucură de un real succes pe piața din Europa, mai precis în Germania. Publicul este încântat de noul dispozitiv

De-abia ce a fost lansat oficial pe piața din România și Huawei Mate 10 Pro deja înregistrează recorduri se pare. Aflăm chiar din partea companiei producătoare faptul că Mate 10 Pro a devenit foarte popular pe piața din Europa vestică, fiind cel mai rapid vândut telefon al chinezilor de pe această piață de până acum.

Huawei afirmă că target-ul de vânzări stabilit pentru programul de precomandă a fost depășit cu 100%, dar din păcate nu avem și cifre care să ateste această declarație. Motivul pentru care Huawei Mate 10 Pro a prins la public nu este greu de ghicit, telefonul fiind un adevărat upgrade pentru modelul de anul trecut.

Se trece la un panou modern 18:9 și avem parte de un procesor high-end HiSilicon Kirin 970 ce are aplicații și în zona AI. Un hands-on al smartphone-ului de la evenimentul local vi l-am prezentat chiar aici și în cazul în care vreți să aflați la ce sume se vinde în țara noastră, aveți aici articolul Preț și Disponibilitate!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×