Huawei România postează un teaser pentru Huawei Mate 10 Porsche Design

1.421 ori
<b>Huawei România postează un teaser pentru Huawei Mate 10 Porsche Design</b>După ce am tot văzut materiale asociate terminalelor Mate 10 și Mate 10 Pro, astăzi facem o oprire și asupra variantei Huawei Mate 10 Porsche Edition, cea mai scumpă din acest trio. Un teaser pentru acest model vine astăzi chiar prin intermediul celor

Huawei Mate 10 şi Mate 10 Pro ne-au invadat feed-urile de ştiri cu scăpări, lucru logic, cu câteva zile înainte de debutul oficial. În mod bizar versiunea Porsche Design nu prea a avut scăpări sau teasere, cel puţin până ieri, când Huawei România a oferit primul său teaser de gen.

Huawei Mate 10 Porsche Design

E vorba despre un clip video de 5 secunde, postat pe pagina de Facebook a companiei, unde confirmă practic această versiune de Mate 10. Singurul aspect dezvăluit de acel scurt clip e o textură punctată a terminalului, care probabil se va regăsi pe spate. Fiind un produs Porsche Design, ne aşteptam la un design elegant şi unic, dar şi materiale premium şi preţ mai ridicat. Să nu vă mire dacă apar şi materiale mai preţioase şi rare, de la ceramică şi sticlă de safir, la oţel inoxidabil, aur, kevlar sau fibră de carbon.

Toate au folosite într-un mod sau altul pe telefoane în trecut. În ultima săptămână am avut confirmarea că Huawei Mate 10 va sosi cu Android 8.0 Oreo preinstalat, iar Mate 10 cel standard va avea scanner de amprente în faţă, în vreme ce Mate 10 Pro îl va avea în spate. Mate 10 Porsche Design ar trebui sa fie bazat pe varianta Pro.  

Sunt şanse să vedem şi un accesoriu stylus vândut separat, judecând tot dupa scăpări recente. Totul va deveni clar pe 16 octombrie, odată cu debutul seriei Mate 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×