Cum a fost la lansarea Motorola Moto Z2 Play în România plus debutul noilor module Moto Mods

1.240 ori
<b>Cum a fost la lansarea Motorola Moto Z2 Play în România plus debutul noilor module Moto Mods</b>Conferința de lansare pe plan local al lui Motorola Moto Z2 Play a fost desfășurată în după-amiaza zilei de 12 septembrie în București, fiind aleasă ca locație restaurantul Funky Lounge. La fața locului s-au prezentat numeroși jurnaliști și invitați

Ieri, pe 12 septembrie, cu puţin înainte de evenimentul Apple am participat la o lansare Motorola, care a adus pe piaţa locală telefonul Moto Z2 Play. A fost mai mult decât o lansare locală, fiind si una regională, ce a acoperit şi Bulgaria.

Totul a avut loc la restaurantul Funky Lounge, din Bucureşti, în prezenţa unui public foarte numeros, format din jurnalişti şi parteneri Motorola. Aşa cum ne aşteptam Moto a început să îşi aducă produsele mai rapid în România, după cum aflasem din interviul cu Razvan Sturza, oficialul Lenovo care are în tutelă proiectele Motorola. La eveniment am avut ocazia să aflăm ce înseamnă brandul Motorola, atât la nivel local, cât şi internațional, dar am avut şi o prezentare pentru funcţiile lui Moto Z2 Play.

Acesta este un telefon high midrange, care costă 2.200 lei şi este deja disponibil la precomandă, într-o campanie specială care aduce gratuit şi un modul de cameră Moto 360. La eveniment fiecare modul nou prezentat primea câte o zonă specială de demonstraţie. Am avut un dance floor unde Moto Mod-ul JBL Soundboost 2 îşi dezlănţuia decibelii, o zonă cu bean bags unde puteai sta comod să te joci pe Moto Gamepad şi o secţiune cu Moto 360 montat pe un stand special unde făceai poze spectaculoase cu Parcul Herăstrău la 360 de grade.

Apropo, lansarea a fost efectiv pe lac, Funky Lounge fiind pe un ponton şi oferind o panoramă drăguţă la apus. Am văzut multe feţe cunoscute din rândul bloggerilor, jurnaliştilor şi chiar oameni din mediul PR, de la Tudor Bădica de la Lab 501 până la Victoria Giorgiana şi Cosmin Vasile de la Phone Arena. Pe scenă au urcat reprezentaţi Lenovo România şi Bulgaria, prezentând noua identitate de brand prin clipul "Hello Moto", mai psihedelic ca oricând. „Băieții in verde” de la eveniment au fost de mare ajutor la hands on-uri si au oferit o sumedenie de detalii despre produse.

Prin acest debut rapid şi amplu local e clar că în perioada următoare ar trebui să vedem tot mai multe telefoane Moto la noi în ţară. Mă gândesc la Moto X4, Moto Z2 Force  şi alte release-uri proaspete.

Eveniment lansare Motorola Moto Z2 Play în România:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×