Cel mai nou modul pentru Motorola Moto Z e un prototip de tastatură full QWERTY atașabilă, finanţat prin crowdfunding

1.309 ori
<b>Cel mai nou modul pentru Motorola Moto Z e un prototip de tastatură full QWERTY atașabilă, finanţat prin crowdfunding</b>Cei de la Motorola ne-au promis odată cu lansarea lui Moto Z faptul că noi accesorii modulare vor sosi pe viitor, lucru ce se și întâmplă. Pe lângă noile module pregătite la nivel intern de către companie, există și accesorii dezvoltate de către surse

Continuă seria de module pentru telefoanele Moto Z şi azi descoperim un modul foarte interesant, cu o tastatură full QWERTY la pachet. Motorola a deschis iniţiativa Moto Mods pentru orice companie, startup sau partener care doreşte să se implice. Cel mai noi proiect de genul e finanţat prin IndieGoGo şi a făcut parte din competiţia Transform The Smartphone.

Moto Keyboard

Unul dintre câştigători a fost acest Keyboard Mod, care are deja prototipul gata şi va fi prezentat către Motorola şi Verizon săptămâna viitoare. Tastatura ataşabilă aminteşte de cea a lui Motorola Photon Q şi a altor telefoane Moto de la începutul epocii Android. Faţă de prezentarea iniţială, au mai fost adăugate funcţii şi elemente proiectului, la sugestia publicului. Spre exemplu e inclusă acum iluminare pentru butonul CAPS, iluminare şi în zona de conectare la telefon şi un indicator pentru baterie.

Dacă Motorola şi Verizon apreciază rezultatul, vor contribui cu finanţare. Ar fi util acest boost financiar, pentru că pe Indiegogo suma atinsă este de 50.000 de dolari, cu 11 zile rămase până la atingerea ţintei de 100.000 de dolari. Acest Keyboard Mod include 5 rânduri de taste bine scoase în relief şi ergonomice. Telefonul se ataşează la un unghi ideal la tastatură, pentru o scriere cât mă comodă, iar acest unghi se poate schimba prin rabatare.

Aminteşte de epoca Nokia Communicator aş zice. Să vedem dacă aprobă Moto prototipul între timp.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×