Xiaomi Mi 6 are preţurile dezvăluite: nu va fi mai scump decât Mi 5! Vedem și o randare ce prezintă spatele telefonului!

2.406 ori
<b>Xiaomi Mi 6 are preţurile dezvăluite: nu va fi mai scump decât Mi 5! Vedem și o randare ce prezintă spatele telefonului!</b>Continuă și zvonurile referitoare la Xiaomi Mi 6, un smartphone ce ar urma să fie disponibil în 3 variante diferite. Ultimele leak-uri ne-au dezvăluit că telefonul ar urma să adopte o cameră foto duală la pachet, dotare pe care o vedem reprezentată astăzi

După Galaxy S8 următorul flagship aşteptat cu nerăbdare este Xiaomi Mi 6, care ar trebui să debuteze la mijlocul lunii viitoare. Terminalul a avut parte de multiple scăpări, inclusiv în randări, specificaţii şi azi aflăm şi preţurile. Se pare că Mi 6 nu va fi mai scump decât Mi 5 la debut.

Xiaomi Mi 6

Preţul de pornire este de 268 de euro, în varianta cu 4 GB RAM şi 32 GB stocare. Apoi urmează varianta cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare, cu preţul de 309 euro. Varianta premium cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare ajunge la 365 euro. În schimb Xiaomi Mi 6 Plus va costa mai mult, ajungând până la 470 de euro, în varianta cu 256 GB stocare şi 8 GB RAM aparent.

Varianta Plus porneşte de 350 de euro, cu 4 GB RAM la bord. Rămâne de văzut care modele vor avea ecran curbat şi care plat şi în ce măsură va afecta asta preţul. Între timp randarea de mai sus cu iz oficial a fost postată pe Weibo, dezvăluind spatele noului flagship. Camera duală pare să aibă senzorii mai apropiaţi decât am văzut la iPhone 7 Plus şi Huawei Mate 9.

Remarcăm şi spatele glossy din sticlă cu muchii curbate. La interior ar trebui să găsim un procesor Snapdragon 835 sau 821, plus o baterie de 4000 mAh probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×