LG V20 primește o reducere de 13% pe QuickMobile.ro! Costă 1.569 lei în acest moment

1.633 ori
<b>LG V20 primește o reducere de 13% pe QuickMobile.ro! Costă 1.569 lei în acest moment</b>Prin intermediul unui pont primit pe mail aflăm că cei de la QuickMobile oferă o reducere de 13% pentru phablet-ul LG V20, terminal ce dispune de procesorul Qualcomm Snapdragon 820 și de 4 GB RAM. O caracteristică foarte utilă a acestuia este

Aflăm astăzi prin intermediul unui pont faptul că cei de la QuickMobile au aplicat câteva reduceri interesante asupra produselor din stoc, unul dintre ele fiind și phablet-ul LG V20. Acesta bifează un discount de 13% și poate fi cumpărat acum pentru suma de 1.569 lei în varianta care ne aduce 4 GB de RAM și 32 GB spațiu de stocare flash. Este un phablet unic am putea spune și asta pentru că acesta beneficiază de un capac spate înlăturabil.

LG V20

Oferă astfel acces rapid la baterie și autonomia nu mai este o problemă, pentru că putem lua cu noi o baterie secundară și schimba-o la nevoie pentru a ne continua treaba. Are o diagonală generoasă de 5.7 inch, un display secundar pentru afișarea de notificări și o cameră duală cu senzor secundar wide pentru acele capturi de peisaje arătoase.

LG V20

LG V20 adoptă și chipset-ul Snapdragon 820 ce încă se ține bine pe piață și un avantaj serios este cel al certificării MIL-STD-810G ce asigură rezistența la căzături, șocuri, praf și alte elemente de genul. Prețul de 1.569 lei este mai mult decât atractiv acum la un an de la debut. Găsiți telefonul pe QuickMobile.ro!

Mulțumim pentru pont lui Marian Cimbru!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×