Elephone dă startul promoției de Valentine's Day; sunt incluse și oferte de tip 1+1 gratis!

957 ori
<b>Elephone dă startul promoției de Valentine's Day; sunt incluse și oferte de tip 1+1 gratis!</b>Cumpărăturile de Valentine's Day au ajuns pe ultima sută de metri, iar astăzi cei de la Elephone ne propun o serie de oferte cu totul și cu totul speciale. Avem pachete formate din smartphone-uri tare interesante, dar și oferte de tip 1 + 1 gratis ce cu

A mai rămas o zi până la sărbătoarea numită Valentine's Day, așa că cei de la Elephone vin astăzi în întâmpinarea noastră cu o serie de promoții foarte interesante asociate produselor din portofoliu. Avem pachete speciale compuse din două smartphone-uri pentru el și ea, dar și oferte de tip 1+1 gratis despre care aflați mai multe din rândurile de mai jos.

Elephone C1X

După cum puteți vedea pe site-ul companiei, avem numeroase pachete promoționale din care putem alege, inclusiv cel care include două smartphone-uri Elephone C1X la prețul de 219.99 dolari, modele care achiziționate separat costă 119.99 dolari per bucată. Se face astfel un discount de 19.99 dolari la achiziția pachetului, reducere binevenită în cazul de față. 

Oferte 1+1 gratis

  • ELE 360 - 199.99 dolari
  • ELE Explorer Elite - 99.99 dolari
  • ELE Whisper căști audio - 79.99 dolari
  • ELE Secret - stick memorie 64 GB cu scanner amprente - 69.99 dolari
  • ELE Box difuzor - 29.99 dolari
  • ELE E1 căști audio - 12.99 dolari

De asemenea, există aici oferte de tip 1+1 gratis pentru camera video ELE 360, pentru camera video de acțiune ELE Explorer Elite, dar și pentru boxa portabilă ELE BOX. Asta înseamnă că veți primi două produse de același tip plătind doar prețul asociat unui singur dispozitiv. Toate aceste produse sunt listate aici și aflați că oferta este valabilă preț de încă două zile din acest moment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×